Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
l2tower causing to many problems
Author Message
dst5216 Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 56
Joined: Jan 2014
Reputation: 2
Version: 1.4.2.132
Post: #1
l2tower causing to many problems
since ertheia i have been getting a lot of problems.
I only get crashes when using l2tower, ive spent a lot of time trying to identify and/or solve these issues.

what i have tried so far:
Re-installed windows 4 times
2 different windows ultimate 64 bit OS
Re-installed l2 6 times
installed l2 on HDD, SSD, Revodrive
Tried the 4 latest nvidia drivers.(Roll-back and clean uninstall/install)
Tried .net framework 4 and 4.5
Tried different DSETUP.dll, dsetup_setting, System folder
Went from 20 GB page file system to 65 gb to now 350 gb page file system.
And Fox was kind enough to try and help me.


These crashes Don't happen when logged with l2tower patched.
They do happen when running scripts/plugins and gui.
Conclusion is that l2tower is trying to do something that isn't supported.
-------------------------------------------------------------------------------
Version: EP10_Global,BLS,V2110409,19597456
BuildDate: Sun Aug 10 23:03:46 2014

Time: 2014.9.4 21:56:41 [GTick=385,LGTicks=328]
PosCode: 47148:148917:-3682
OS: Windows 7(64) 6.1 (Build: 7601), Service Pack 1.0
CPU: GenuineIntel Intel® Core™ i7-3930K CPU @ 3.20GHz @ 3200 MHz
RAM : 4095MB RAM
CPUInfo: 12,6,12,1
Video: NVIDIA GeForce GTX 760 (4052)
VideoResources: 40 MB
LANG: ENGLISH
IME: ???

Error: History: Advance <- GFxFlashObj::AdvanceAndRender <- Flash Name: ContainerHUD Tick Count: 18E <- GFxUIManager::RenderFlash <- GFxFlashWnd::OnPaint <- NCVirtualWndMain::DrawChildWindow <- NCVirtualWndMain::DrawChildWindow <- WM_PAINT <- NCVirtualWndMain::DispatchWndMsg <- NConsoleWnd::ConsolePostRender <- ConsolePostRender <- Draw <- UGameEngine::Draw <- GRenDev = fd410000 <- UWindowsViewport::RepaintGFxFlashObj::Invoke[7] <- UWindowsClient::Tick <= <- GFxFlashWnd::Invoke[7]ClientTick <- UGameEngine::Tick <= GFxFlashWnd::CallGFxFunction[7] <= UUIScript::execCallGFxFunction[7] <= UObject::ProcessEvent[7] <= (ChatWnd Transient.ChatWnd, Function Interface.ChatWnd.OnEvent, 0x150624F0, 0x36CCEA70, 16, 16)[7] <- UpdateWorld <- CMainLoop::UpdateTheWorld <- MainLoop

Exception:
Code [EXCEPTION_WRITE_VIOLATION DataAddress:0x0000000E]
Address [0x13522D15]
SegCs [0x0023]

NWindow.DLL [0x133C0000] Offset [0x00162D15]
-------------------------------------------------------------------------------------
Version: EP10_Global,BLS,V2110409,49175
BuildDate: Sun Aug 10 23:03:46 2014

Time: 2014.9.12 12:48:28 [GTick=2835,LGTicks=788]
PosCode: 46988:149479:-3739
OS: Windows 7(64) 6.1 (Build: 7601), Service Pack 1.0
CPU: GenuineIntel Intel® Core™ i7-3930K CPU @ 3.20GHz @ 3200 MHz
RAM : 4095MB RAM
CPUInfo: 12,6,12,1
Video: NVIDIA GeForce GTX 760 (4052)
VideoResources: 46 MB
LANG: ENGLISH
IME: ???

Error: History: UMaterial::ClearFallbacks <- ClearFallbacks <- UD3DRenderDevice::Flush <- UD3DRenderDevice::SetRes <- HandleBigChange <- DeviceResetFail: 0 <- UD3DRenderDevice::Lock <- UViewport::Lock <- UWindowsViewport::Lock <- UGameEngine::Draw <- GRenDev = fd410000 <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- CMainLoop::UpdateTheWorld <- MainLoop

Exception:
Code [EXCEPTION_READ_VIOLATION DataAddress:0x000D0040]
Address [0x20007D7C]
SegCs [0x0023]

Engine.dll [0x20000000] Offset [0x00007D7C]
--------------------------------------------------------------------------
Version: EP10_Global,BLS,V2110409,49175
BuildDate: Sun Aug 10 23:03:46 2014

Time: 2014.9.3 15:34:58 [GTick=1121,LGTicks=955]
PosCode: 47852:149098:-3758
OS: Windows 7(64) 6.1 (Build: 7601), Service Pack 1.0
CPU: GenuineIntel Intel® Core™ i7-3930K CPU @ 3.20GHz @ 3200 MHz
RAM : 4095MB RAM
CPUInfo: 12,6,12,1
Video: NVIDIA GeForce GTX 760 (4052)
VideoResources: 53 MB
LANG: ENGLISH
IME: ???

Error: History: GFxFlashObj::Invoke[7]Advance <- GFxFlashObj::AdvanceAndRender <= GFxFlashWnd::Invoke[7] <- Flash Name: ContainerHUD Tick Count: 46C <= GFxFlashWnd::CallGFxFunction[7] <- GFxUIManager::RenderFlash <- GFxFlashWnd::OnPaint <= UUIScript::execCallGFxFunction[7] <- NCVirtualWndMain::DrawChildWindow <- <= NCVirtualWndMain::DrawChildWindowUObject::ProcessEvent[7] <= (ChatWnd Transient.ChatWnd, Function Interface.ChatWnd.OnEvent, 0x150624F0, 0x35B9EA70, 16, 16)[7] <- WM_PAINT <- NCVirtualWndMain::DispatchWndMsg <- NConsoleWnd::ConsolePostRender <- ConsolePostRender <- Draw <- UGameEngine::Draw <- GRenDev = fd410000 <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- CMainLoop::UpdateTheWorld <- MainLoop

Exception:
Code [EXCEPTION_WRITE_VIOLATION DataAddress:0x00000000]
Address [0x13691BC6]
SegCs [0x0023]

NWindow.DLL [0x13400000] Offset [0x00291BC6]
09-14-2014 00:01 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Fox Away
Fraka-kaka-kaka-kaka-kow!
******

Posts: 5,637
Joined: Oct 2011
Reputation: -6666548
Version: 1.4.2.142
Post: #2
RE: l2tower causing to many problems


G2A is a fantastic web-store where you can buy games cheap (40%+ Discounts!)
[Image: uaFndGu.gif]
(This post was last modified: 09-14-2014 04:03 AM by Fox.)
09-14-2014 04:02 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
dst5216 Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 56
Joined: Jan 2014
Reputation: 2
Version: 1.4.2.132
Post: #3
RE: l2tower causing to many problems
l2tower is trying to write on memory space that is already being used by lineage 2. Atleast thats what someone told me.

it would be nice to get a response from clockman.

Thanks for the reply Fox, but it didn't help:/
09-14-2014 10:02 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
ClockMan Offline
All Mighty
*******

Posts: 2,884
Joined: Jan 2011
Reputation: 499
Version: 1.4.3.143
Post: #4
RE: l2tower causing to many problems
1. visual studio 2013 redistribute package x86
2. .net 3.5, 4.0, 4.5
3. use clean L2 system (download from forum, or patch own one)
4. turn off plugins, use clean l2tower
5. turn on L2tower logs (in logSettings.txt [Network, Base])
6. reproduce problem.

[Image: owner.gif]
09-15-2014 14:15 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
dst5216 Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 56
Joined: Jan 2014
Reputation: 2
Version: 1.4.2.132
Post: #5
RE: l2tower causing to many problems
(09-15-2014 14:15 PM)ClockMan Wrote:  1. visual studio 2013 redistribute package x86
2. .net 3.5, 4.0, 4.5
3. use clean L2 system (download from forum, or patch own one)
4. turn off plugins, use clean l2tower
5. turn on L2tower logs (in logSettings.txt [Network, Base])
6. reproduce problem.

I've done all that allready. This isnt Caused by windows, or missing drivers or lineage 2 for that matter.

it's certain functions inside the plugins and scripts that do this.
but if i make the scripts and plugins any dumber then this, i might as well play by hand.

I found another solution to my problems, because i wasted to much energy, time and money on this already. Thanks for the response though.
09-16-2014 11:42 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
xanya Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 42
Joined: Aug 2013
Reputation: -2
Version: 1.4.2.136
Post: #6
RE: l2tower causing to many problems
(09-16-2014 11:42 AM)dst5216 Wrote:  
(09-15-2014 14:15 PM)ClockMan Wrote:  1. visual studio 2013 redistribute package x86
2. .net 3.5, 4.0, 4.5
3. use clean L2 system (download from forum, or patch own one)
4. turn off plugins, use clean l2tower
5. turn on L2tower logs (in logSettings.txt [Network, Base])
6. reproduce problem.

I've done all that allready. This isnt Caused by windows, or missing drivers or lineage 2 for that matter.

it's certain functions inside the plugins and scripts that do this.
but if i make the scripts and plugins any dumber then this, i might as well play by hand.

I found another solution to my problems, because i wasted to much energy, time and money on this already. Thanks for the response though.

remove all plugins and scripts and try to use tower and see if u get any error if not start adding one by one plugins and scripts and u will find where is the problem
09-16-2014 12:23 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
dst5216 Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 56
Joined: Jan 2014
Reputation: 2
Version: 1.4.2.132
Post: #7
RE: l2tower causing to many problems
i re made all my plugins, scripts 5+ times now.
like i said in an earlier post. if i made them any dumber, ill have to play by hand.

óh and i'm not persuing this anymore. I'm actually done with tower for now.
(This post was last modified: 09-16-2014 17:59 PM by dst5216.)
09-16-2014 17:58 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
BotAgent007 Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 17
Joined: Jan 2014
Reputation: 0
Version: 1.4.2.142
Post: #8
RE: l2tower causing to many problems
It's got to your computer issue. Tons of people use tower with no major issues.
Maybe some one can team view you and check your computer.
(This post was last modified: 09-16-2014 18:32 PM by BotAgent007.)
09-16-2014 18:31 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
dst5216 Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 56
Joined: Jan 2014
Reputation: 2
Version: 1.4.2.132
Post: #9
RE: l2tower causing to many problems
(09-16-2014 18:31 PM)BotAgent007 Wrote:  It's got to your computer issue. Tons of people use tower with no major issues.
Maybe some one can team view you and check your computer.
I'm using another bot right now, and its very stable. most stable i have seen in a while.

And i also have had had tons of people on my pc threw teamviewer to solve this. but ill be honest, it's not just these crashes that piss me of.

anyways it is a safe assumption since a while ago, that my pc isnt the problem. My operating system isn't the problem. and l2 isnt the problem.

Tried everything and my conclussion is that l2tower is shit.
09-19-2014 11:03 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
capucine Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 1,083
Joined: Jan 2013
Reputation: 208
Version: 1.4.2.142
Post: #10
RE: l2tower causing to many problems
(09-19-2014 11:03 AM)dst5216 Wrote:  
(09-16-2014 18:31 PM)BotAgent007 Wrote:  It's got to your computer issue. Tons of people use tower with no major issues.
Maybe some one can team view you and check your computer.
I'm using another bot right now, and its very stable. most stable i have seen in a while.

And i also have had had tons of people on my pc threw teamviewer to solve this. but ill be honest, it's not just these crashes that piss me of.

anyways it is a safe assumption since a while ago, that my pc isnt the problem. My operating system isn't the problem. and l2 isnt the problem.

Tried everything and my conclussion is that l2tower is shit.


Feel free to leave L2Tower and use your other "stable" bot ! Angel
09-19-2014 19:38 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  L2Tower on C2 blester83 0 161 10-29-2018 23:28 PM
Last Post: blester83
  L2tower work on classic L2? mhart35 0 917 08-06-2018 20:47 PM
Last Post: mhart35
Information When injecting L2tower freezes davidquinti 0 352 02-26-2018 20:08 PM
Last Post: davidquinti
  Problems with L2J -Guard new server La2Dream Su spoka 12 5,937 10-27-2017 20:57 PM
Last Post: chohocvo
  L2j server for L2Tower scripters tuxevil 0 761 07-23-2017 16:23 PM
Last Post: tuxevil
  Future of L2Tower Vinter 51 15,588 05-16-2017 02:58 AM
Last Post: Vinter
  L2Tower isn't working on Lineage II Mafia Shico 0 668 02-28-2017 18:56 PM
Last Post: Shico
  Disconnect when running l2tower after 5-10 minutes xBiker 2 858 02-25-2017 08:27 AM
Last Post: xBiker
Heart L2Tower don't work at Official Server L2Helios psychoticqueen 1 1,229 02-12-2017 03:11 AM
Last Post: TheQQmaster
  l2tower premium eBonics 0 1,627 11-01-2016 19:22 PM
Last Post: eBonics



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)