Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
L2Tower isn't working on Lineage II Mafia
Author Message
Shico Offline
Elpy
*

Posts: 1
Joined: Feb 2017
Reputation: 0
Version: 1.4.3.143
Post: #1
L2Tower isn't working on Lineage II Mafia

They have L2JGuard,i tried to copy L2.ini into other clear system but it doesn't connect it need's the whole system to connect and it doesn't open with l2Tower,can anyone help me how to face that problem?
02-28-2017 18:56 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  L2tower work on classic L2? mhart35 1 3,097 10-14-2019 17:11 PM
Last Post: Negro34
WTB WTB Lineage 2 classic servers adena a lot KriegCL 1 1,075 10-14-2019 14:28 PM
Last Post: Negro34
WTB WTB Lineage 2 classic servers adena a lot KriegCL 1 1,689 10-09-2019 11:51 AM
Last Post: Negro34
Information When injecting L2tower freezes davidquinti 1 789 09-13-2019 15:46 PM
Last Post: tyrhones
  L2 Mafia [Ken Orwen] Interlude xKIDutz 0 428 11-02-2018 21:44 PM
Last Post: xKIDutz
  L2Tower on C2 blester83 0 504 10-29-2018 23:28 PM
Last Post: blester83
  Title Lineage sbritto 8 2,679 03-04-2018 15:39 PM
Last Post: Fox
  Is lineage 2 RMT dead? kazurengan 0 985 08-06-2017 05:25 AM
Last Post: kazurengan
  L2j server for L2Tower scripters tuxevil 0 1,139 07-23-2017 16:23 PM
Last Post: tuxevil
  Future of L2Tower Vinter 51 17,989 05-16-2017 02:58 AM
Last Post: Vinter



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)