Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 75 Vote(s) - 3.27 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Setting up mage on l2tower
Author Message
diukas Offline
Goblin Grave Robber
*

Posts: 15
Joined: Apr 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.1.121
Post: #1
Setting up mage on l2tower
Hey guys i want to ask you how do u set up mage skills on tower i cant get it right
04-09-2011 20:27 PM
Find all posts by this user
toutou Offline
Elpy
*

Posts: 4
Joined: May 2012
Reputation: 0
Version: 1.4.1.88
Post: #2
RE: Setting up mage on l2tower
I need helo too. I got the script to use 3 skills but i have to turn melee on too. Mage will not attk after mob die if nelee is not turn on. My will will attk melee often times. Anyone got a solution?
05-28-2012 18:10 PM
Find all posts by this user
plantator Offline
Elpy
*

Posts: 4
Joined: Dec 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.1.121
Post: #3
RE: Setting up mage on l2tower
yes, what is the option to repair it? my mage sometimes use nuke attack, but sometimes melee and die...
08-24-2012 16:55 PM
Find all posts by this user
zdzislawPL Offline
VIP Member
***

Posts: 85
Joined: Jul 2012
Reputation: 2
Version: 1.4.3.143
Post: #4
RE: Setting up mage on l2tower
(08-24-2012 16:55 PM)plantator Wrote:  yes, what is the option to repair it? my mage sometimes use nuke attack, but sometimes melee and die...

Just type //cfg and disable male attack

(04-09-2011 20:27 PM)diukas Wrote:  Hey guys i want to ask you how do u set up mage skills on tower i cant get it right

You mean learning skills?
You must have plugin
(This post was last modified: 08-24-2012 18:15 PM by zdzislawPL.)
08-24-2012 18:12 PM
Find all posts by this user
plantator Offline
Elpy
*

Posts: 4
Joined: Dec 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.1.121
Post: #5
RE: Setting up mage on l2tower
when i do this my char stand in one point, attack only mobs in cast range...and don't move to others in range what i set...
08-24-2012 21:26 PM
Find all posts by this user
TheBl4ckPhoenix Offline
(^.^)
****

Posts: 1,858
Joined: Mar 2012
Reputation: 592
Version: 1.4.2.134.4b
Post: #6
RE: Setting up mage on l2tower
(08-24-2012 21:26 PM)plantator Wrote:  when i do this my char stand in one point, attack only mobs in cast range...and don't move to others in range what i set...

skill range > spot range
08-24-2012 21:33 PM
Find all posts by this user
plantator Offline
Elpy
*

Posts: 4
Joined: Dec 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.1.121
Post: #7
RE: Setting up mage on l2tower
Ty !Smile
08-24-2012 21:43 PM
Find all posts by this user
Thread Closed 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  l2tower premium eBonics 0 159 11-01-2016 19:22 PM
Last Post: eBonics
  SIMPLE SHOUT SCRIPT L2TOWER wtfunoob2 1 309 07-07-2016 16:36 PM
Last Post: blaaam
  error during l2tower startup: hresult:0x8007007E zygis12312 1 286 07-07-2016 09:24 AM
Last Post: Snakers
  Future of L2Tower Vinter 50 9,444 06-20-2016 22:57 PM
Last Post: odairdevalier
  L2Tower Opensource? raid1141 1 304 06-10-2016 17:18 PM
Last Post: TheQQmaster
Information always crash client when use l2tower binken17 1 393 05-21-2016 06:13 AM
Last Post: martlegion
  LF Interlude low/mid rate Server with working l2tower pwsriddick 1 547 04-22-2016 21:26 PM
Last Post: Higorkovic
  Bot reset setting problem aa300598 2 214 02-04-2016 13:18 PM
Last Post: TheQQmaster
  Using L2Tower on L2j Guard Protection Servers? chastina 4 1,545 12-30-2015 18:09 PM
Last Post: chastina
  l2tower runs ... but not quite :S aaa123 2 709 12-30-2015 05:57 AM
Last Post: wolciara



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)