Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 6 Vote(s) - 3.33 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Why l2tower for me doesnt work??
Author Message
easyball2 Offline
Elpy
*

Posts: 2
Joined: Apr 2012
Reputation: 0
Version: 1.4.1.118
Post: #1
Why l2tower for me doesnt work??
Hi guys, maiby anyone can explain why l2tower doest work for me??
I`m downoad ewerything what was on list, an when i start i get only this:
Error durring L2Tower startup: Critical error????!?!?!!?!
Plyzz whrite everythig to skype: meskioxvalda
or below this thread.
04-01-2012 22:04 PM
Find all posts by this user
Thread Closed 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  L2j server for L2Tower scripters tuxevil 0 309 07-23-2017 16:23 PM
Last Post: tuxevil
  Future of L2Tower Vinter 51 12,091 05-16-2017 02:58 AM
Last Post: Vinter
  L2Tower isn't working on Lineage II Mafia Shico 0 310 02-28-2017 18:56 PM
Last Post: Shico
  Disconnect when running l2tower after 5-10 minutes xBiker 2 364 02-25-2017 08:27 AM
Last Post: xBiker
Heart L2Tower don't work at Official Server L2Helios psychoticqueen 1 567 02-12-2017 03:11 AM
Last Post: TheQQmaster
  /cfg wont work amenchocon 1 729 12-12-2016 23:55 PM
Last Post: diegomadmax
  l2tower premium eBonics 0 634 11-01-2016 19:22 PM
Last Post: eBonics
  SIMPLE SHOUT SCRIPT L2TOWER wtfunoob2 1 634 07-07-2016 16:36 PM
Last Post: blaaam
  error during l2tower startup: hresult:0x8007007E zygis12312 1 628 07-07-2016 09:24 AM
Last Post: Snakers
  L2Tower Opensource? raid1141 1 567 06-10-2016 17:18 PM
Last Post: TheQQmaster



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)