Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 4 Vote(s) - 1.25 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Please my l2tower dont work :(
Author Message
chusky1989 Offline
Elpy
*

Posts: 2
Joined: May 2013
Reputation: 0
Version: 1.4.1.111
Post: #1
Please my l2tower dont work :(
hi all, i saw the guides for l2 tower, but i cant play , when i click in injection ....the l2 is loading and dont appear the l2 just error stopped working , or in my language Error dejó de funcionar



what can i do ?
05-30-2013 15:41 PM
Find all posts by this user
goem Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 9
Joined: Sep 2012
Reputation: 0
Version: 1.4.3.143
Post: #2
RE: Please my l2tower dont work :(
http://www.youtube.com/watch?v=BFno4-pF27Q

i thin its helps you look at last posts for dll ubdadtex maximal lints and ubadt ur l2 tower to new one version try
(This post was last modified: 05-30-2013 15:47 PM by goem.)
05-30-2013 15:47 PM
Find all posts by this user
Thread Closed 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  L2j server for L2Tower scripters tuxevil 0 276 07-23-2017 16:23 PM
Last Post: tuxevil
  Future of L2Tower Vinter 51 11,889 05-16-2017 02:58 AM
Last Post: Vinter
  L2Tower isn't working on Lineage II Mafia Shico 0 287 02-28-2017 18:56 PM
Last Post: Shico
  Disconnect when running l2tower after 5-10 minutes xBiker 2 340 02-25-2017 08:27 AM
Last Post: xBiker
Heart L2Tower don't work at Official Server L2Helios psychoticqueen 1 528 02-12-2017 03:11 AM
Last Post: TheQQmaster
  Bot Dont Attack mobs ;/ AtraX69 10 1,644 12-30-2016 21:35 PM
Last Post: sebi7
  /cfg wont work amenchocon 1 709 12-12-2016 23:55 PM
Last Post: diegomadmax
  l2tower premium eBonics 0 583 11-01-2016 19:22 PM
Last Post: eBonics
  SIMPLE SHOUT SCRIPT L2TOWER wtfunoob2 1 609 07-07-2016 16:36 PM
Last Post: blaaam
  error during l2tower startup: hresult:0x8007007E zygis12312 1 605 07-07-2016 09:24 AM
Last Post: Snakers



User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)