Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
I cant open 3 L2 boxes
Author Message
lfvf1 Offline
Gremlin
*

Posts: 5
Joined: Jul 2014
Reputation: 0
Version: 1.4.2.133
Post: #1
Sad I cant open 3 L2 boxes

Well, i play a interlude server and when i login in the 3rd box appears, "Acess Failed, try again later..." someone can tell me how i can fix it? thank ya
07-28-2014 22:43 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Open more clients Atached 0 1,378 09-03-2018 00:32 AM
Last Post: Atached
Information a solution to open more than 3 client? Ferdydann 8 5,743 09-23-2015 10:18 AM
Last Post: blah
  Open Window Skills Table benbt91 8 3,421 03-22-2015 08:13 AM
Last Post: benbt91
  Is there a way to open more than 3 clients without tower? vito54 1 2,051 10-09-2014 07:20 AM
Last Post: benbt91
  Open Inventory tuxevil 1 2,142 09-25-2014 21:55 PM
Last Post: kerberos464
  Max clients open / premium increases? erwin004 11 6,396 02-04-2014 10:23 AM
Last Post: Fox
  L2 Configuration Editor wont open zVenFTW 0 2,193 09-22-2013 10:37 AM
Last Post: zVenFTW
  Minimize l2 with tower open boting and stop atack dregress 6 3,157 06-17-2013 10:40 AM
Last Post: AcidBurn
  Guys plz help me .. i cant open it ??? parac 0 1,196 09-11-2012 20:46 PM
Last Post: parac
  Server transfers open on NA servers Onomatopeja 9 4,053 08-03-2012 10:37 AM
Last Post: doncaster



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)