Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Open Window Skills Table
Author Message
benbt91 Offline
VIP Member
***

Posts: 694
Joined: Mar 2012
Reputation: 47
Version: 1.4.3.143
Post: #1
Open Window Skills Table

Hi Guys Anyone know how can open Skill Window (Alt K)
i was use
    LUA Programming
Command("/K");


or
    LUA Programming
Command("k");



but not work Sad
thnks for read
03-21-2015 07:13 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
kerberos464 Offline
Bug revealer

Posts: 1,539
Joined: Jun 2012
Reputation: 576
Version: 1.4.2.142
Post: #2
RE: Open Window Skills Table

can i ask why you need this?

Everything is possible. The impossible just takes longer.
03-21-2015 12:43 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Vinter Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 299
Joined: Sep 2013
Reputation: 109
Version: 1.4.1.128
Post: #3
RE: Open Window Skills Table

If he's playing on Interlude, there you need to actually open the skill window for the skills to load to the char, therefore the bot, so nukerbots actually nuke.

But I don't see why opening it manually is any extra effort... unless u'r restarting account wit the bot.
03-21-2015 15:49 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
benbt91 Offline
VIP Member
***

Posts: 694
Joined: Mar 2012
Reputation: 47
Version: 1.4.3.143
Post: #4
RE: Open Window Skills Table

(03-21-2015 12:43 PM)kerberos464 Wrote:  can i ask why you need this?
Hi Ker
for learn skills >.< i always got stuck with LearnAllSkills() until i'm open the window skills .
my ertheia ( another char get too ) char always get this issuse

Ker scripts is best Big Grin
(03-21-2015 15:49 PM)Vinter Wrote:  If he's playing on Interlude, there you need to actually open the skill window for the skills to load to the char, therefore the bot, so nukerbots actually nuke.

But I don't see why opening it manually is any extra effort... unless u'r restarting account wit the bot.
sr i just play at offical server Smile ... ofc interlude need open the skill window for reload skills .... i got that problem too when play some private server interlude Sad

anyone can help me ? Big Grin
(This post was last modified: 03-21-2015 17:10 PM by benbt91.)
03-21-2015 17:09 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Fox Away
Fraka-kaka-kaka-kaka-kow!
******

Posts: 5,635
Joined: Oct 2011
Reputation: -6666548
Version: 1.4.2.142
Post: #5
RE: Open Window Skills Table

try to change the binding of the scortcut ALT+K to K ? from the l2 client options then use a script to command to press K


G2A is a fantastic web-store where you can buy games cheap (40%+ Discounts!)
[Image: uaFndGu.gif]
03-21-2015 17:29 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
benbt91 Offline
VIP Member
***

Posts: 694
Joined: Mar 2012
Reputation: 47
Version: 1.4.3.143
Post: #6
RE: Open Window Skills Table

(03-21-2015 17:29 PM)Fox Wrote:  try to change the binding of the scortcut ALT+K to K ? from the l2 client options then use a script to command to press K

oh nice idea Big Grin i will try it when i'm back Big Grin thnks Fox for suggest
03-21-2015 20:31 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
benbt91 Offline
VIP Member
***

Posts: 694
Joined: Mar 2012
Reputation: 47
Version: 1.4.3.143
Post: #7
RE: Open Window Skills Table

(03-21-2015 17:29 PM)Fox Wrote:  try to change the binding of the scortcut ALT+K to K ? from the l2 client options then use a script to command to press K

hum not work Big Grin same before char just type and chat on normal chanel Big Grin
03-22-2015 04:19 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Fox Away
Fraka-kaka-kaka-kaka-kow!
******

Posts: 5,635
Joined: Oct 2011
Reputation: -6666548
Version: 1.4.2.142
Post: #8
RE: Open Window Skills Table

disable auto chat

from l2 options


G2A is a fantastic web-store where you can buy games cheap (40%+ Discounts!)
[Image: uaFndGu.gif]
(This post was last modified: 03-22-2015 05:18 AM by Fox.)
03-22-2015 05:18 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
benbt91 Offline
VIP Member
***

Posts: 694
Joined: Mar 2012
Reputation: 47
Version: 1.4.3.143
Post: #9
RE: Open Window Skills Table

(03-22-2015 05:18 AM)Fox Wrote:  disable auto chat

from l2 options

thnks for reply Big Grin
but still not work Big Grin disable auto chat or enter chat or disable both of them still not work Sad ! hope l2tower will fix this issuse soon Big Grin
03-22-2015 08:13 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Pet Skills lilscout 4 2,367 09-19-2019 13:59 PM
Last Post: Travis12
  WOW: Pastor Resurrection Skills smoothMOOC2000 0 227 08-27-2019 04:11 AM
Last Post: smoothMOOC2000
  [email protected]!#https://tennisus-open.com/2019/ 5prv78w6j7 0 249 08-26-2019 12:45 PM
Last Post: 5prv78w6j7
  Open Inventory tuxevil 3 1,289 01-16-2019 19:15 PM
Last Post: JosephMendenhall
  Skills ID list wrabeczech 7 12,047 01-01-2019 07:34 AM
Last Post: Kaitlch
  Open more clients Atached 0 831 09-03-2018 00:32 AM
Last Post: Atached
  i cannot detect a window on a interlude server PraetorFTW 0 1,352 12-19-2016 14:59 PM
Last Post: PraetorFTW
  File Second Window Minimized luanslopes 2 1,197 01-27-2016 12:18 PM
Last Post: tomasz00
  Non-Active Window is So SLOW! frey 2 1,302 10-17-2015 17:24 PM
Last Post: snapit
Information a solution to open more than 3 client? Ferdydann 8 4,203 09-23-2015 10:18 AM
Last Post: blah



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)