Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
a solution to open more than 3 client?
Author Message
Ferdydann Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 1
Joined: Aug 2014
Reputation: 0
Version: 1.4.2.142
Post: #1
Information a solution to open more than 3 client?
help plis need open 12 client or more i have premium
09-20-2015 07:20 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
buybuy Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 214
Joined: May 2014
Reputation: 1
Version: 1.4.2.142
Post: #2
RE: a solution to open more than 3 client?
(09-20-2015 07:20 AM)Ferdydann Wrote:  help plis need open 12 client or more i have premium

http://forum.l2tower.eu/thread-gameguard...1#pid96251
09-21-2015 11:22 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
TheQQmaster Offline
Trolling the Trolls
*****

Posts: 1,533
Joined: Jun 2012
Reputation: 625
Version: 1.4.2.133
Post: #3
RE: a solution to open more than 3 client?
(09-20-2015 07:20 AM)Ferdydann Wrote:  help plis need open 12 client or more i have premium

just wonder, only my l2 uses so much cpu ? 3 clients now = 100%

PUSH [Image: knUu53] IF HELPED
09-21-2015 11:37 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
buybuy Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 214
Joined: May 2014
Reputation: 1
Version: 1.4.2.142
Post: #4
RE: a solution to open more than 3 client?
(09-21-2015 11:37 AM)TheQQmaster Wrote:  
(09-20-2015 07:20 AM)Ferdydann Wrote:  help plis need open 12 client or more i have premium

just wonder, only my l2 uses so much cpu ? 3 clients now = 100%

5 clients 80% cpu,with desetup.ini i had 11 clients 40% cpu
09-21-2015 13:00 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
TheQQmaster Offline
Trolling the Trolls
*****

Posts: 1,533
Joined: Jun 2012
Reputation: 625
Version: 1.4.2.133
Post: #5
RE: a solution to open more than 3 client?
(09-21-2015 13:00 PM)buybuy Wrote:  
(09-21-2015 11:37 AM)TheQQmaster Wrote:  
(09-20-2015 07:20 AM)Ferdydann Wrote:  help plis need open 12 client or more i have premium

just wonder, only my l2 uses so much cpu ? 3 clients now = 100%

5 clients 80% cpu,with desetup.ini i had 11 clients 40% cpu

cpu and windows ver? coz on w8.1 l2 was using less

btw on zr same cpu usage so its not l2t fault

PUSH [Image: knUu53] IF HELPED
(This post was last modified: 09-21-2015 13:09 PM by TheQQmaster.)
09-21-2015 13:09 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
valakas123 Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 27
Joined: Dec 2011
Reputation: 8
Version: 1.4.2.142
Post: #6
RE: a solution to open more than 3 client?
Did u turn on the decrease background performance ingame? the TPS by default is 20fps~ (decrease bg performance ingame + advance tab: checked turn off "disabled background performance", both activated), u shouldnt have cpu usage 100%.

10 clients maximized around 40% usage and minimized between 6-10%
(This post was last modified: 09-21-2015 13:24 PM by valakas123.)
09-21-2015 13:17 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
TheQQmaster Offline
Trolling the Trolls
*****

Posts: 1,533
Joined: Jun 2012
Reputation: 625
Version: 1.4.2.133
Post: #7
RE: a solution to open more than 3 client?
(09-21-2015 13:17 PM)valakas123 Wrote:  Did u turn on the decrease background performance ingame? the TPS by default is 20fps~ (decrease bg performance ingame + advance tab: checked turn off "disabled background performance", both activated), u shouldnt have cpu usage 100%.

10 clients maximized around 40% usage and minimized between 6-10%

on tower its off and in game its off (unchecked) , but zr uses uses same amount...

btw if i turn on, clients when minimized lag hardcore, so nah

PUSH [Image: knUu53] IF HELPED
(This post was last modified: 09-21-2015 13:47 PM by TheQQmaster.)
09-21-2015 13:46 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
buybuy Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 214
Joined: May 2014
Reputation: 1
Version: 1.4.2.142
Post: #8
RE: a solution to open more than 3 client?
(09-21-2015 13:09 PM)TheQQmaster Wrote:  
(09-21-2015 13:00 PM)buybuy Wrote:  
(09-21-2015 11:37 AM)TheQQmaster Wrote:  
(09-20-2015 07:20 AM)Ferdydann Wrote:  help plis need open 12 client or more i have premium

just wonder, only my l2 uses so much cpu ? 3 clients now = 100%

5 clients 80% cpu,with desetup.ini i had 11 clients 40% cpu

cpu and windows ver? coz on w8.1 l2 was using less

btw on zr same cpu usage so its not l2t fault

old comp,win7 64

this is cpu with windows maximised,1 client minimized,when i maximized it respond as usual,also i didnt remove and add again plugins/scripts,i will to see if cpu goes lower.
09-21-2015 16:52 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
blah Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 48
Joined: Jul 2015
Reputation: 9
Version: 1.4.2.141
Post: #9
RE: a solution to open more than 3 client?
I found that checking the "turn off background performance" option in tower, and turning off all damage text ingame allowed me to minimize screens with no lag. I had 13 screens minimized and 1 screen up, cpu usage @ 45% with like 15.5GB of mem used....
09-23-2015 10:18 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Open more clients Atached 0 119 09-03-2018 00:32 AM
Last Post: Atached
  Anyone have modded dsetup.dll for Official client? hummer555 2 2,794 12-04-2016 12:18 PM
Last Post: goem
Information always crash client when use l2tower binken17 1 993 05-21-2016 06:13 AM
Last Post: martlegion
  Alert message when starting l2 client (after deleting l2 tower) likeorange 0 602 12-03-2015 00:31 AM
Last Post: likeorange
  Steam client Jebenavidez 4 1,496 11-20-2015 22:58 PM
Last Post: YulRun
  High five client help nahaku 0 627 10-24-2015 08:41 AM
Last Post: nahaku
  2nd Client +++ Freezes pereputa 9 2,279 04-14-2015 19:23 PM
Last Post: pereputa
  Open Window Skills Table benbt91 8 1,369 03-22-2015 08:13 AM
Last Post: benbt91
  Looking for working solution for RU CLASSIC SERVERS myte187 0 827 01-05-2015 22:04 PM
Last Post: myte187
  1.4.1.127 - Client crash johnreese 13 3,580 12-05-2014 21:39 PM
Last Post: PvPSuite



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)