Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 15 Vote(s) - 3.13 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Home keybind
Author Message
simchajra2 Offline
Ratman Chieftain
*

Posts: 21
Joined: Oct 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.2.132
Post: #1
Home keybind
Is there any way to rebind or disable the home button? I've searched around a little but couldn't find it. I'm guessing it's not possible.

Reason I'm asking this is because when I want to invite people (with a hard/long name) for a party I click their name and press home to type /invite in front. This makes the window pop up all the time screwing over the typing. And usually you have to be fast with inviting for parties like kama/laba/etc.

Not really a high priority thing but I'd be nice to have tbh (unless I didn't find it).
(This post was last modified: 01-02-2012 15:30 PM by simchajra2.)
01-02-2012 15:30 PM
Find all posts by this user
ClockMan Offline
All Mighty
*******

Posts: 2,883
Joined: Jan 2011
Reputation: 497
Version: 1.4.3.143
Post: #2
RE: Home keybind
I can bind it under other key, just decide which

[Image: owner.gif]
01-02-2012 15:53 PM
Visit this user's website Find all posts by this user
cecek Offline
VIP Member
***

Posts: 23
Joined: Dec 2011
Reputation: 2
Version: 1.4.3.143
Post: #3
RE: Home keybind
I want to rebind too. Because i use Apple minikeyboard and i haven't home key etc.
01-02-2012 15:55 PM
Find all posts by this user
simchajra2 Offline
Ratman Chieftain
*

Posts: 21
Joined: Oct 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.2.132
Post: #4
RE: Home keybind
My first choice would be Insert, I don't think this key has any function in L2 and neither screws over any chatting.

/edit
@cecek
Does your thing have Insert? Not used to apple stuff.
(This post was last modified: 01-02-2012 17:25 PM by simchajra2.)
01-02-2012 16:57 PM
Find all posts by this user
Efex Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 2
Joined: Sep 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.1.73
Post: #5
RE: Home keybind
(01-02-2012 16:57 PM)simchajra2 Wrote:  My first choice would be Insert, I don't think this key has any function in L2 and neither screws over any chatting.

/edit
@cecek
Does your thing have Insert? Not used to apple stuff.

My Logitech keyboard doesnt have "insert" button
01-02-2012 19:15 PM
Find all posts by this user
Sakaszli Offline
I'm too pro to be pro.
*******

Posts: 1,189
Joined: Jan 2011
Reputation: 484
Version: 1.4.2.134.5b
Post: #6
RE: Home keybind
omg, "~" best key
01-02-2012 19:34 PM
Visit this user's website Find all posts by this user
cecek Offline
VIP Member
***

Posts: 23
Joined: Dec 2011
Reputation: 2
Version: 1.4.3.143
Post: #7
RE: Home keybind
sakaszli: Yes, this is the best key! Everyone have it and noone use it .)
(This post was last modified: 01-02-2012 20:22 PM by cecek.)
01-02-2012 20:22 PM
Find all posts by this user
simchajra2 Offline
Ratman Chieftain
*

Posts: 21
Joined: Oct 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.2.132
Post: #8
RE: Home keybind
If I remember well the ' ~ ' key activates the 12th slot on the 2nd bar if you're using an AZERTY keyboard (yes those exist) combined with 'enter chat' enabled. Reason is because ' = ' is on this key. Gosh this is getting hard. xD
What about the key completely on the top left under escape?

Wouldn't mind if it became ' ~ ' after all because I got my shots in that slot, wouldn't bother at all.
(This post was last modified: 01-02-2012 23:19 PM by simchajra2.)
01-02-2012 23:08 PM
Find all posts by this user
giogr Offline
Zaken's Royal Guard
*

Posts: 58
Joined: Oct 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.1.68
Post: #9
RE: Home keybind
at future you can make it so we can choose where to bind it
maybe only vips too Smile
01-03-2012 05:05 AM
Find all posts by this user
boogie Offline
Moderator
*****

Posts: 82
Joined: Jul 2011
Reputation: 2
Version: 1.4.1.118
Post: #10
RE: Home keybind
(01-02-2012 15:53 PM)ClockMan Wrote:  I can bind it under other key, just decide which

It would be better if you could make it possible to be set in configuration files
01-03-2012 10:57 AM
Find all posts by this user
Thread Closed 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Home button does not show up Grewell 8 615 10-01-2015 10:46 AM
Last Post: n0bita
Information Home/Insert keys botakias 0 278 06-18-2014 22:11 PM
Last Post: botakias
  //CFG AND BUTTON HOME DOESN'T WORK. PLEASE HELP (GRACIA FINAL) nitrolex666 0 434 03-26-2014 09:11 AM
Last Post: nitrolex666
  //CFG AND BUTTON HOME DOESN'T WORK. PLEASE HELP (GRACIA FINAL) nitrolex666 3 1,084 03-25-2014 16:43 PM
Last Post: nitrolex666
  key HOME not working. Poubel 14 1,569 03-13-2013 11:15 AM
Last Post: Fox



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)