Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 53 Vote(s) - 3.08 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FAQ - Working bot problems
Author Message
ClockMan Offline
All Mighty
*******

Posts: 2,883
Joined: Jan 2011
Reputation: 497
Version: 1.4.3.143
Post: #1
FAQ - Working bot problems
FAQ - Working bot problems

1. On interlude client when I try to setup buffs, skills list is empty
On interlude client you need to open in manual way skills tab in character window and inventory. Only then bot will get list of your items and skills. More info here.

2. Bot don't want to target players, monsters, pets
On some servers (l2j) targeting with shift is disabled, try target your pet or party member with shift then you will know if it's is or not. To toggle that settings in bot you can use command //DontTargetWithShift, It's also available under some menu.

3. I run a game with bot but how to start ?
To start use command //cfg to open bot menu, command //xcfg opens external menu [L2TowerEditor] (takes about 5s to open)

4. When I run bot in dualbox game in nonactive window work slow
You have to uncheck this option in bot settings - "Turn on - Decrease background performance".

5. I want to use HP potions from 50% not 90%, how to do that ?
Use /xcfg and put 50 on "Percent" into specific potion settings.

[Image: owner.gif]
(This post was last modified: 09-13-2011 23:44 PM by Sakaszli.)
08-17-2011 14:57 PM
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  L2.exe stop working + L2Tower Update Failing azorean 15 6,999 09-27-2015 21:14 PM
Last Post: calladr
  Problems on L2T adrenal1ne 2 796 08-07-2014 03:30 AM
Last Post: adrenal1ne
Information L2Tower not working anymore azorean 3 3,534 02-07-2014 12:06 PM
Last Post: azorean
  Editor not working on Official truckertoni 12 2,939 08-08-2013 12:31 PM
Last Post: soad
Sad SELF BUFFS on Main Menu not working Inspector 7 1,917 07-12-2013 04:29 AM
Last Post: Inspector
Sad l2.exe stopped working xAmudielx 1 2,035 06-13-2013 11:56 AM
Last Post: armyruss79
Sad L2.exe stopped working xAmudielx 2 3,291 02-15-2013 09:40 AM
Last Post: Hebdzik
  reply button not working/ buffer not getting kicked. gino2323 1 1,154 11-14-2012 13:23 PM
Last Post: HelpBot
  iss script not working gino2323 2 2,824 11-13-2012 20:14 PM
Last Post: TheBl4ckPhoenix
  FAQ - How to solve basic bot problems and get it working... ClockMan 0 76,296 10-12-2011 10:14 AM
Last Post: ClockMan



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)