Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problems on L2T
Author Message
adrenal1ne Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 12
Joined: Aug 2014
Reputation: 0
Version: 1.4.2.132
Post: #1
Problems on L2T

Guys im having some issues and i cant figure out whats going on -_-

First:
On buffers:

> Party setup > Buff by users (select users) > Buff by skills (select skills) nothing happens, and i cant even set up timers for buffs o.O

Second:
Skills:
Since i cant make buffs work, i had set up invocation and academy benefaction on MP Recovery Skills (watch screen).
Somehow it spams every 4 secs the academy benefaction + it doesnt use invocation, but recharge works like a charm (its like aca bene skill + recharge when academy bene is on reuse).

Screen of skills:
http://prntscr.com/4ab1ii
Screen of buffs:
http://prntscr.com/4ab2jv

I really need help please, this is my first time botting and I know shit, been looking on forum and google but cant figure it out :/.

PS: i dont want to make another thread, i need some char for aoe's, which one do you recommend? titan-dorf-warlord? (take in mind its my first time on retail and i do not own oop buffers or any top gear).

Thanks!!
(This post was last modified: 08-07-2014 02:26 AM by adrenal1ne.)
08-07-2014 02:23 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Fox Away
Fraka-kaka-kaka-kaka-kow!
******

Posts: 5,635
Joined: Oct 2011
Reputation: -6666548
Version: 1.4.2.142
Post: #2
RE: Problems on L2T

just tested seems to work be sure to turn each one ON as they have individual on / off


G2A is a fantastic web-store where you can buy games cheap (40%+ Discounts!)
[Image: uaFndGu.gif]
08-07-2014 03:21 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
adrenal1ne Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 12
Joined: Aug 2014
Reputation: 0
Version: 1.4.2.132
Post: #3
RE: Problems on L2T

(08-07-2014 03:21 AM)Fox Wrote:  just tested seems to work be sure to turn each one ON as they have individual on / off

Everything is setted up as i showed on the picture, tbh i restarted everything several times, removed all setup and started over, but cant make it work.

Thanks for answering! Smile and sorry for my bad english :<

Okay, fixed the invocation and self buffs.

On buffers:

> Party setup > Buff by users (select users) > Buff by skills (select skills) nothing happens, and i cant even set up timers for buffs
Screen of buffs:
http://prntscr.com/4ab2jv

This aint working yet, any fix pls?
(This post was last modified: 08-07-2014 05:24 AM by adrenal1ne.)
08-07-2014 03:30 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  FAQ - How to solve basic bot problems and get it working... ClockMan 0 89,886 10-12-2011 10:14 AM
Last Post: ClockMan
  FAQ - Working bot problems ClockMan 0 14,832 08-17-2011 14:57 PM
Last Post: ClockMan



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)