Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tower going full banana
Author Message
FML Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 52
Joined: Aug 2012
Reputation: 4
Version: 1.4.2.133
Post: #1
Tower going full banana

Hey all,

Since 2/3 days I got some weird stuff going on while I didn't change anything except the new patch of Wednesday (NCSoft patch that is).

The weird stuff is the following:
- Cannot resolve hostname errors. (after 3 or 4x logging in it's fine) Also hostfile is clean.
- Client loads fine, log in goes fine but then the character freezes and stands there. While everything around me is just fine. This doesn't happen to all my toons, just the toons I log in last.

I've tried a fresh L2tower, fresh system folder and a fresh l2 install.
Anyone got a idea?
(This post was last modified: 06-28-2014 17:22 PM by FML.)
06-28-2014 17:11 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
larian Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 29
Joined: Mar 2013
Reputation: 0
Version: 1.4.2.132
Post: #2
RE: Tower going full banana

antivirus work good?
06-28-2014 17:46 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
FML Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 52
Joined: Aug 2012
Reputation: 4
Version: 1.4.2.133
Post: #3
RE: Tower going full banana

Yeap AV is fine. Both l2tower and L2 folder are in the exclusion list.
06-28-2014 18:12 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
keaii00 Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 35
Joined: Jun 2013
Reputation: 4
Version: 1.4.2.142
Post: #4
RE: Tower going full banana

(06-28-2014 18:12 PM)FML Wrote:  Yeap AV is fine. Both l2tower and L2 folder are in the exclusion list.

that "cannot resolve hostname" stuff was happening to me too for the past 3 weeks , i tried using opendns and haven't had any error yet.
might not really be connected to your problem, but its worth a try

as for the freezes . it's also happening to me till now xD ,1 client would freeze for about 5secs without me doing anything .. might be the script. idk Smile
06-29-2014 00:16 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
FML Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 52
Joined: Aug 2012
Reputation: 4
Version: 1.4.2.133
Post: #5
RE: Tower going full banana

I'll try the OpenDNS thingy and see if that resolves my hostname problem. However I didn't solve the 'lag' and 'not' working client. It seems it happens after I load up a ~10th client.
It's like tower isn't injecting good, the name doesn't change from Lineage II to the character name.
(This post was last modified: 06-29-2014 10:38 AM by FML.)
06-29-2014 10:36 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
benbt91 Offline
VIP Member
***

Posts: 694
Joined: Mar 2012
Reputation: 47
Version: 1.4.3.143
Post: #6
RE: Tower going full banana

i got disconnect these day ! hum .... any have this issuse ?
06-29-2014 22:30 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
WTB l2 tower active anticheat l2 mad,ms vinucho 2 1,113 12-25-2021 03:28 AM
Last Post: JennaDeh
Information Win 10 Fechando L2 ao injetar L2 Tower moralll2 1 1,677 05-13-2020 00:45 AM
Last Post: marxzin
  L2 tower gets recgnised kostpan 0 1,120 04-19-2020 05:10 AM
Last Post: kostpan
  l2 tower for l2 mid? peppe96 0 1,435 11-05-2017 14:32 PM
Last Post: peppe96
  L2 tower on E-global x3 Madionne 0 1,478 10-22-2017 20:58 PM
Last Post: Madionne
  l2 tower high five zpesiez 7 10,324 05-13-2016 13:21 PM
Last Post: pavelka99
  L2 tower connect -Infinity Odissey win 10 tutorial darkbee 6 4,628 05-09-2016 20:11 PM
Last Post: diegomadmax
  c6 tower protect d1mmka 2 2,572 04-03-2016 16:16 PM
Last Post: gamias1
  Tower Prenium manejo21 1 2,121 04-01-2016 12:31 PM
Last Post: Fox
  small pt 3/4 vs full pt drake182 2 1,816 01-26-2016 08:42 AM
Last Post: Vinter



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)