Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 17 Vote(s) - 3.76 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
L2Mid Bypass
Author Message
renos1992 Offline
Elpy
*

Posts: 1
Joined: Sep 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.2.133
Post: #1
L2Mid Bypass

the server is http://l2mid.com/

my friend said he can play with l2tower but i get dc when i choose my hero and try to press 'start'
(This post was last modified: 11-16-2015 15:07 PM by Hebdzik.)
09-04-2013 02:16 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
bozz187 Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 8
Joined: Dec 2012
Reputation: 0
Version: 1.4.2.135
Post: #2
RE: l2mid

having the same problem. I get disconnect in the character screen.

any suggestions how to bypass that stuff on an Interlude server?


should i delete gameguard.des and and add new dsetup.dll file?

or is there anything else I need to do to connect on a private Interlude server?
09-05-2013 20:27 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Fox Away
Fraka-kaka-kaka-kaka-kow!
******

Posts: 5,635
Joined: Oct 2011
Reputation: -6666548
Version: 1.4.2.142
Post: #3
RE: l2mid

find out what antibot they use and version


G2A is a fantastic web-store where you can buy games cheap (40%+ Discounts!)
[Image: uaFndGu.gif]
09-05-2013 21:31 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
bozz187 Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 8
Joined: Dec 2012
Reputation: 0
Version: 1.4.2.135
Post: #4
RE: l2mid

how can i find thtat out?
09-06-2013 13:55 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
FzN Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 78
Joined: Sep 2012
Reputation: 0
Version: 1.4.1.112
Post: #5
RE: l2mid

so any news ?
09-07-2013 12:31 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
stamoulos1992 Offline
Elpy
*

Posts: 3
Joined: Sep 2012
Reputation: 0
Version: 1.4.2.133
Post: #6
RE: l2mid

guys help me i can use premium l2tower in l2mid??? i dont want to buy premium for nothing please help me!!!
09-07-2013 16:09 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
PleXy Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 8
Joined: Dec 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.1.95
Post: #7
RE: l2mid

No, Premium Tower doesn´t work on this server either. Sad
Anyone got a bypass?
09-30-2013 11:50 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
FzN Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 78
Joined: Sep 2012
Reputation: 0
Version: 1.4.1.112
Post: #8
RE: l2mid

Any News ?
12-10-2013 10:54 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Patryk Offline
Elpy
*

Posts: 2
Joined: Dec 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.3.143
Post: #9
RE: l2mid

I need help with l2mid serwer. I play, bot working but only 3 minutes and have DC
12-15-2013 01:53 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
eckii159 Offline
Gremlin
*

Posts: 8
Joined: Dec 2013
Reputation: 0
Version: 1.4.3.143
Post: #10
RE: l2mid

same problem i log with bot everyhing is ok but after 3 mins i get disconnect. i tryed delete dsetup.dll and add from other server where bot works but when i want open l2 it write filles are corrupted and i cant open l2. I read you said find what version of antibot they are using but how we can find it? I think they are using some protection which scan procesess bcs on l2mid one year before tower work only if you open l2 with tower but before log in you turn off tower. now i try this too but after 3 mins get this fcking disconnect. So if you can tell us how we can find what antibot they have it would be great thx
12-15-2013 13:31 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Interlude Augment script/plugin - l2mid anheoo 4 6,800 04-05-2020 10:59 AM
Last Post: icarox3
  Bypass Interlude Protection (Video) enio12 3 3,750 09-20-2019 22:00 PM
Last Post: EfrenGusikowski
  bypass tower in SmarthGuard ? alexandretower2015 0 2,835 11-25-2015 20:54 PM
Last Post: alexandretower2015
  Bypass -h LamentoCracked 3 3,351 11-25-2015 10:02 AM
Last Post: kerberos464
  Bypass smartguard? CongNong 3 6,315 11-03-2015 05:27 AM
Last Post: CongNong
  Bypass SmartGuard bering 1 12,416 10-08-2015 21:39 PM
Last Post: goncastick
Thumbs Up A simple trick to bypass GG even without cracking/disable gameguard vahnong 0 15,901 09-03-2015 10:50 AM
Last Post: vahnong
  bypass captcha powercheats 0 3,727 04-26-2015 18:27 PM
Last Post: powercheats
  L2mid dual box limit Roninaldo 8 4,401 04-25-2015 20:00 PM
Last Post: euvalentin1
  Possible Ban with client limit bypass ? kordesh 1 3,165 06-21-2014 17:24 PM
Last Post: testforl2



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)