Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 5 Vote(s) - 3.8 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
l2.bin not working anymore..../ other erorr
Author Message
maxszadz Offline
Elpy
*

Posts: 4
Joined: Jan 2013
Reputation: 0
Version: 1.4.1.92
Post: #1
l2.bin not working anymore..../ other erorr
Hi, first of all I wanted to thank you guys for the bot itself.

However, i can't use it. I'm trying it for L2age.com

So, my paths are just C:\L2tower or C:\l2age

Now, when I select the path with the l2tower.exe and Say "Run&Inject"

the following message appears, however lineage starts!

"Load:System.ApplicationException:
STATUS_INTERNAL_ERROR: (Code:0)
bei EasyHook.NativeAPI.Force(Int32 InErrorCode)
bei EasyHook.NativeAPI.RhInjectLibrary(Int32
InTargetPID, Int32InWakeUpTID,Int32
InInjectionOptions,String InLibraryPath_x86, S"

That error pops up on th right bootm side of my screen.

I can log-in, however no commands i.E. ///CFG don't work.



Then, if I try to run Lineage first, THEN inject, i get an error:

"l2.bin not working....."

Thx for help

-max
(This post was last modified: 01-04-2013 17:50 PM by maxszadz.)
01-04-2013 17:49 PM
Find all posts by this user
karapidiola Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 102
Joined: Sep 2012
Reputation: 35
Version: 1.4.1.112
Post: #2
RE: l2.bin not working anymore..../ other erorr
lameguard protection
01-06-2013 19:10 PM
Find all posts by this user
maxszadz Offline
Elpy
*

Posts: 4
Joined: Jan 2013
Reputation: 0
Version: 1.4.1.92
Post: #3
RE: l2.bin not working anymore..../ other erorr
Can it be fixed?
01-13-2013 15:15 PM
Find all posts by this user
TheBl4ckPhoenix Offline
(^.^)
****

Posts: 1,887
Joined: Mar 2012
Reputation: 592
Version: 1.4.3.143
Post: #4
RE: l2.bin not working anymore..../ other erorr
no..
01-13-2013 15:24 PM
Find all posts by this user
maxszadz Offline
Elpy
*

Posts: 4
Joined: Jan 2013
Reputation: 0
Version: 1.4.1.92
Post: #5
RE: l2.bin not working anymore..../ other erorr
sorry im new to this, but how can it be that it cant work? i mean, isnt it the point of getting past/disabling or whatever the gameguard protection?
01-16-2013 16:44 PM
Find all posts by this user
TheBl4ckPhoenix Offline
(^.^)
****

Posts: 1,887
Joined: Mar 2012
Reputation: 592
Version: 1.4.3.143
Post: #6
RE: l2.bin not working anymore..../ other erorr
Gameguard, yes. Lameguard, no.
01-16-2013 18:04 PM
Find all posts by this user
Thread Closed 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  L2Tower isn't working on Lineage II Mafia Shico 0 280 02-28-2017 18:56 PM
Last Post: Shico
  L2 Dragon question about bot, working or not kaan22747 0 379 02-15-2017 21:10 PM
Last Post: kaan22747
  LF Interlude low/mid rate Server with working l2tower pwsriddick 1 950 04-22-2016 21:26 PM
Last Post: Higorkovic
  CP/Mana Stop Working Crnogorac 3 678 04-08-2016 10:36 AM
Last Post: TheQQmaster
  l2avellan bot not working can halp any1 ? d1mmka 0 346 10-25-2015 04:53 AM
Last Post: d1mmka
  New working version folder ministra 4 762 10-11-2015 19:11 PM
Last Post: kerberos464
  L2 stop working when press login laydown 0 366 08-19-2015 00:53 AM
Last Post: laydown
  Auto Accept Res Not working aywka 32 4,617 07-10-2015 08:16 AM
Last Post: TheQQmaster
  l2.exe has stopped working problem littlef00t 10 2,582 07-08-2015 13:35 PM
Last Post: littlef00t
  CP HP MP Recovery Not Working for Domi aywka 0 351 06-26-2015 15:20 PM
Last Post: aywka



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)