Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
l2.exe has stopped working problem
Author Message
littlef00t Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 109
Joined: Jan 2014
Reputation: 5
Version: 1.4.2.142
Post: #1
l2.exe has stopped working problem

helo. i have a little problem and i can not find the cause to it. i have two pc's and i use both for bot. the first pc configuration is:
motherboard GIGABYTE G1.Sniper 5, processor Intel Core i7 4770K 3.5GHz, memory HyperX Beast 32GB DDR3 2400MHz CL11 Quad Channel Kit, video card GIGABYTE GeForce GTX 780 Ti . the second pc has next config: motherboard GIGABYTE GA-Z87M-D3H , processor Intel Core i5 4670K 3.4GHz box, memory 2 xHyperX Beast 8GB DDR3 1600MHz CL9 Dual Channel Kit and video card GIGABYTE GeForce GTX 750 Ti OC. all was running fine till infinite odyssey update but after that on pc with first configuration (witch is better imo than the second and i should not have this problem) after a while of booting i get l2.exe has stopped working error (20-25 hours of running). on the second pc all runs fine evan after 5 days of bot w/o restarting l2 sessions. i have same settings / same Windows (8.1 pro) / same scripts&plugins in tower / same software applications installed on both of mine pc's and on first i get this crashes and on the second i dont. i also reinstalled Windows / l2 game / tower to the first and problem still persist. how can i solve this?
[Image: qnwpok.png]
(This post was last modified: 06-29-2015 18:39 PM by littlef00t.)
06-29-2015 18:35 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
littlef00t Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 109
Joined: Jan 2014
Reputation: 5
Version: 1.4.2.142
Post: #2
RE: l2.exe has stopped working problem

c'mon anyone? any ideea from what it can be?
07-01-2015 21:13 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
PlovdivPeeSamoBotev Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 58
Joined: Feb 2014
Reputation: 18
Version: 1.4.2.138
Post: #3
RE: l2.exe has stopped working problem

did u check disk/ssd health, ram for errors with memtest? Note the time when crash occurs and what error u got in windows event viewer, sometimes it helps to find whats wrong.
07-01-2015 21:20 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
littlef00t Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 109
Joined: Jan 2014
Reputation: 5
Version: 1.4.2.142
Post: #4
RE: l2.exe has stopped working problem

(07-01-2015 21:20 PM)PlovdivPeeSamoBotev Wrote:  did u check disk/ssd health, ram for errors with memtest? Note the time when crash occurs and what error u got in windows event viewer, sometimes it helps to find whats wrong.
ty. it realy helped your info. looked in Windows event viewer and it seems the problem is caused by KERNELBASE.dll in system32 folder .... looking for a fix now if i can fiind any......if anyone else had problems with KERNELBASE.dll and did the fix for Windows 8.1 pls post how to fix here
(This post was last modified: 07-01-2015 22:30 PM by littlef00t.)
07-01-2015 22:27 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
PlovdivPeeSamoBotev Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 58
Joined: Feb 2014
Reputation: 18
Version: 1.4.2.138
Post: #5
RE: l2.exe has stopped working problem

its not necessary to be exactly that file. Could be a bad driver for some of ur hardware. Try installing different drivers, different distribution of win8 or try win7 and see how it goes.
07-02-2015 09:35 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Fox Away
Fraka-kaka-kaka-kaka-kow!
******

Posts: 5,635
Joined: Oct 2011
Reputation: -6666548
Version: 1.4.2.142
Post: #6
RE: l2.exe has stopped working problem

windows User Profile corruption.
Log in as a different User. rename the problem profile. Log in as the original user again. A new profile will get created. If the crash is gone, copy your over your user data from the corrupted one.
If it does not solve the issue. Repeat steps with default folder too. This is the template profile, when creating new profiles.

https://www.google.co.uk/search?q=KERNEL...2&ie=UTF-8


G2A is a fantastic web-store where you can buy games cheap (40%+ Discounts!)
[Image: uaFndGu.gif]
(This post was last modified: 07-02-2015 10:20 AM by Fox.)
07-02-2015 10:20 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
littlef00t Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 109
Joined: Jan 2014
Reputation: 5
Version: 1.4.2.142
Post: #7
RE: l2.exe has stopped working problem

(07-02-2015 10:20 AM)Fox Wrote:  windows User Profile corruption.
Log in as a different User. rename the problem profile. Log in as the original user again. A new profile will get created. If the crash is gone, copy your over your user data from the corrupted one.
If it does not solve the issue. Repeat steps with default folder too. This is the template profile, when creating new profiles.

https://www.google.co.uk/search?q=KERNEL...2&ie=UTF-8
It didnt help...... Also tryed put kernelbase.dll from other windows after i took ownership of the file, tryed scf/scannow in cmd ,tryed reinstall video driver, tryed memtest86 to see if is something with the ram, tested ssd health ..... Nothing worked till now..... I reinstalled windows again w/o makeing update to it this time and somme old drivers to the motherboard/ chipset and old video driver..... Recently i did update to windows/ video driver and mother board drivers and i think maby some new update to something of those come in conflict with something. I can not think of something else...... Lets see if problem still occurs like this.
(This post was last modified: 07-06-2015 21:37 PM by littlef00t.)
07-06-2015 21:34 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
littlef00t Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 109
Joined: Jan 2014
Reputation: 5
Version: 1.4.2.142
Post: #8
RE: l2.exe has stopped working problem

problem still there ..... i run out of ideeas....

can someone suggest something else pls?

[Image: 16ad0rs.png]
07-07-2015 07:24 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Fox Away
Fraka-kaka-kaka-kaka-kow!
******

Posts: 5,635
Joined: Oct 2011
Reputation: -6666548
Version: 1.4.2.142
Post: #9
RE: l2.exe has stopped working problem

yea pm me teamview id/pass

eta 90 min


G2A is a fantastic web-store where you can buy games cheap (40%+ Discounts!)
[Image: uaFndGu.gif]
(This post was last modified: 07-07-2015 08:17 AM by Fox.)
07-07-2015 08:17 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
rcyte Offline
Banned

Posts: 1
Joined: Jun 2015
Version: 1.4.2.132
Post: #10
RE: l2.exe has stopped working problem

Still no solution for this?
(This post was last modified: 07-08-2015 11:06 AM by rcyte.)
07-08-2015 10:58 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  L2 Zaken Classic problem kvourg13 0 928 10-07-2018 05:29 AM
Last Post: kvourg13
  problem with the programm killbill 1 1,022 11-15-2017 02:54 AM
Last Post: kbelinh0
Sad License. problem jonathanf1 1 1,749 04-19-2017 23:07 PM
Last Post: Jonathan6666
  L2Tower isn't working on Lineage II Mafia Shico 0 1,360 02-28-2017 18:56 PM
Last Post: Shico
  L2 Dragon question about bot, working or not kaan22747 0 1,610 02-15-2017 21:10 PM
Last Post: kaan22747
  Problem... Critical error [c6 server] Nasif 2 2,316 10-18-2016 13:48 PM
Last Post: Verb
  AntiBot problem SaintRose 2 2,429 10-05-2016 22:27 PM
Last Post: Vinter
  Autofarm Script repeat without condition problem. either 3 2,582 05-25-2016 01:00 AM
Last Post: TheQQmaster
  how to resolve this problem? lozjan 1 1,516 05-21-2016 06:13 AM
Last Post: martlegion
  LF Interlude low/mid rate Server with working l2tower pwsriddick 1 2,059 04-22-2016 21:26 PM
Last Post: Higorkovic



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)