Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
How to reduce RAM usage?
Author Message
astalavista Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 38
Joined: May 2013
Reputation: 2
Version: 1.4.2.135
Post: #1
How to reduce RAM usage?
If I minimize after 3-4h getting freeze when I lift up them and disconnect, but I did what u say may memory usually stays between 500-600mb/client and usually use 8-9% CPU/client and after I did ALT+P, ALT+H, and minimize, memory usage 400-500RAMs/client and CPU 1-2% per/client. I tested only with 5 clients togher. Big performance on CPU, but memory still would like to go more lower any more solution how to make more lower memory usage?

Processor (CPU) Intel Corei5 Quad Core Processor i5-4690 (3.5GHz) 6MB Cache
Motherboard ASUS Z97-A: ATX, USB3.0, SATA 6GB/S, SLi, XFIRE
Memory (RAM) 8GB KINGSTON HYPER-X BEAST DUAL-DDR3 2133MHz X.M.P (1 x 8GB)
Graphics Card 3GB NVIDIA GEFORCE GTX 780 - 2 DVI, HDMI, DP - 3D Vision Ready
(This post was last modified: 10-24-2014 20:28 PM by astalavista.)
10-24-2014 20:27 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
natherlog Offline
VIP Member
***

Posts: 870
Joined: Jul 2012
Reputation: 96
Version: 1.4.3.143
Post: #2
RE: How to reduce RAM usage?
Well exactly RAM plays the main role in the botting. You need at least 16GB ram to run at least 20+ boxes with good settings of PC.

Best bot ever
10-24-2014 22:42 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Fox Away
Fraka-kaka-kaka-kaka-kow!
******

Posts: 5,637
Joined: Oct 2011
Reputation: -6666548
Version: 1.4.2.142
Post: #3
RE: How to reduce RAM usage?
Increse pagefile Ssd if you have space, remove plugins/scripts test ram ussage


G2A is a fantastic web-store where you can buy games cheap (40%+ Discounts!)
[Image: uaFndGu.gif]
10-25-2014 09:20 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
testforl2 Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 259
Joined: Jun 2013
Reputation: 40
Version: 1.4.3.143
Post: #4
RE: How to reduce RAM usage?
I dont know how, i dont know why...
But all of a sudden client ram usage inreased so much. ALmost 1GB eash , right from the start...
Whole system becomes unstable

No xtra plugin/script added since all were fine..
02-11-2015 14:04 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
buzika Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 91
Joined: Mar 2012
Reputation: 8
Version: 1.4.2.132
Post: #5
RE: How to reduce RAM usage?
800x600

alt+p

no cloaks, no nothing, no damage popup/hp bar, clean it.
02-11-2015 20:07 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Fox Away
Fraka-kaka-kaka-kaka-kow!
******

Posts: 5,637
Joined: Oct 2011
Reputation: -6666548
Version: 1.4.2.142
Post: #6
RE: How to reduce RAM usage?
yep alt+p very important! just remembered


G2A is a fantastic web-store where you can buy games cheap (40%+ Discounts!)
[Image: uaFndGu.gif]
02-11-2015 20:44 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
testforl2 Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 259
Joined: Jun 2013
Reputation: 40
Version: 1.4.3.143
Post: #7
RE: How to reduce RAM usage?
GUys, guys.... i didnt start L2/botting just yesterday you know..

All options are at best minimum available.
02-11-2015 21:10 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
argentinianjesus Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 131
Joined: Jan 2012
Reputation: 12
Version: 1.4.3.143
Post: #8
RE: How to reduce RAM usage?
(02-11-2015 21:10 PM)testforl2 Wrote:  GUys, guys.... i didnt start L2/botting just yesterday you know..

All options are at best minimum available.

It seems you did brah, you are a disgrace for all bot lords outhere

[Image: 3d454ce96fa56980475daa0efde5e5d9.png]


100k max masterrace
(This post was last modified: 02-11-2015 21:23 PM by argentinianjesus.)
02-11-2015 21:23 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
testforl2 Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 259
Joined: Jun 2013
Reputation: 40
Version: 1.4.3.143
Post: #9
RE: How to reduce RAM usage?
Lol dude

Well. My suspicions now focus on the RAM/pagefile it self. I think most of the applications draw much memory than normal.


Attached File(s) Thumbnail(s)
   
02-11-2015 22:11 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
buzika Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 91
Joined: Mar 2012
Reputation: 8
Version: 1.4.2.132
Post: #10
RE: How to reduce RAM usage?
if you wanna focus on ram you should disable from msconfig:
bluetooth support
remote access connection
windows biometric
windows defender
windows firewall
windows image acquisition
windows media player network
windows update


disable the all possible shits from services
antimalware
skype
dropbox
skypec2?shit
rocketdock

screenshot the whole process tree
02-11-2015 22:32 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  CPU usage multiboxingtoon 0 432 11-20-2015 23:03 PM
Last Post: multiboxingtoon
  RAM usage multiboxingtoon 4 1,003 09-29-2015 01:03 AM
Last Post: Fox
F.A.Q. [ CPU USAGE DISCUSSION ] NaoJogoMais 121 26,323 06-23-2015 18:17 PM
Last Post: Freebot
  Skill usage shown in white. testforl2 1 889 02-28-2014 03:17 AM
Last Post: Fox
  Increase usage of RAM after Valiance.? Blimpador 3 1,597 12-18-2013 09:22 AM
Last Post: xxmonti
  Elixir usage ryhoo 0 862 04-27-2012 11:32 AM
Last Post: ryhoo



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)