Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[ CPU USAGE DISCUSSION ]
Author Message
NaoJogoMais Offline
I'm Watching You!
**

Posts: 924
Joined: Oct 2012
Reputation: 194
Version: 1.4.2.132
Post: #1
F.A.Q. [ CPU USAGE DISCUSSION ]
Guys, idk whats happens with my computer. I'll post photos and show my problem.

My Computer SETUP:

[Image: image.jpg]

I use system from Sakazsli:

http://forum.l2tower.eu/thread-guide-lin...exe-dsetup

And set my TPS in 20, 35, 1... i have tryid all value!

TOWER SETUP:

[Image: image.jpg]

And my Problem is.. I always log 15, 17 Box from L2 and get only 60/70% CPU USAGE.. Now, with 12 Box i get 100%. The problem is, after 1 hour +/- random box get freeze and dced :/// What i need to do?

[Image: L2tower.jpg]

Sorry for my BAD ENGLISH.
(This post was last modified: 12-30-2013 03:15 AM by NaoJogoMais.)
12-29-2013 14:36 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
amiroooo Offline
Beta Tester

Posts: 1,270
Joined: Sep 2011
Reputation: 412
Version: 1.4.2.142
Post: #2
RE: I REALY NEED HELP =(
u should lower the tps! make 5 tps and u would still be fine and low consumption.
12-29-2013 15:01 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Cttdav Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 129
Joined: Jul 2013
Reputation: 13
Version: 1.4.2.138
Post: #3
RE: I REALY NEED HELP =(
(12-29-2013 15:01 PM)amiroooo Wrote:  u should lower the tps! make 5 tps and u would still be fine and low consumption.
I am having same problem, how do you do this?
12-29-2013 15:47 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
caramelito1980 Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 125
Joined: Jun 2013
Reputation: 9
Version: 1.4.2.141
Post: #4
RE: I REALY NEED HELP =(
try to put the low details in video setup of l2.

cpu i5 8gb ram video 610 and how can you see go better. 10 windows of l2 open and you can check how this run.


Attached File(s) Thumbnail(s)
           
(This post was last modified: 12-29-2013 16:18 PM by caramelito1980.)
12-29-2013 16:09 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
NaoJogoMais Offline
I'm Watching You!
**

Posts: 924
Joined: Oct 2012
Reputation: 194
Version: 1.4.2.132
Post: #5
RE: I REALY NEED HELP =(
(12-29-2013 15:01 PM)amiroooo Wrote:  u should lower the tps! make 5 tps and u would still be fine and low consumption.

Ok, i'll try and post result.

(12-29-2013 16:09 PM)caramelito1980 Wrote:  try to put the low details in video setup of l2.

cpu i5 8gb ram video 610 and how can you see go better. 10 windows of l2 open and you can check how this run.

Wow, its is amazing. I'll try here right now!

Uhmmm.. with tps 5 i got 30% CPU USAGE.. Better then 100%, ofc.

I just dont understand how caramelito get only 16% with 10box and i get 30% with same.

¬¬ hahahaa anyways, problem solve atm.
(This post was last modified: 12-29-2013 18:17 PM by NaoJogoMais.)
12-29-2013 16:36 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
caramelito1980 Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 125
Joined: Jun 2013
Reputation: 9
Version: 1.4.2.141
Post: #6
RE: I REALY NEED HELP =(
ok how i was explain in another post, its easy 1 time bots are running close the launcher of l2t you will see, test and tell me.

this its from me other pc

yes you can, only 1 cpu and 7 chars working only 30% of cpu dont need high cpu, only was need for work its RAM, this its a celeron cpu 8gb ram gt 610 and work w/o problems 24/7.

in this pc i was put 10 char and only get around 40/50% of cpu


Attached File(s) Thumbnail(s)
       
(This post was last modified: 12-29-2013 19:12 PM by caramelito1980.)
12-29-2013 18:51 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
negru111 Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 77
Joined: Nov 2013
Reputation: 0
Version: 1.4.2.135
Post: #7
RE: I REALY NEED HELP =(
(12-29-2013 14:36 PM)OnOurWay Wrote:  Guys, idk whats happens with my computer. I'll post photos and show my problem.

My Computer SETUP:

[Image: image.jpg]

I use system from Sakazsli:

http://forum.l2tower.eu/thread-guide-lin...exe-dsetup

And set my TPS in 20, 35, 1... i have tryid all value!

TOWER SETUP:

[Image: image.jpg]

And my Problem is.. I always log 15, 17 Box from L2 and get only 60/70% CPU USAGE.. Now, with 12 Box i get 100%. The problem is, after 1 hour +/- random box get freeze and dced :/// What i need to do?

[Image: L2tower.jpg]

Sorry for my BAD ENGLISH.

hmmm the problem is not from your pc is from l2tower is not optimized to use lower cpu I use only 1 tower and rest zranger becose if I load 20 tower my clients will crash after 3 or 4 hours and I need to run 24h+++,so ask admin and support team to work on a bether optimization for l2tower becose me to I need to run more l2tower games (zranger is to expensiveTongue)
12-29-2013 20:14 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Cttdav Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 129
Joined: Jul 2013
Reputation: 13
Version: 1.4.2.138
Post: #8
RE: I REALY NEED HELP =(
I cant run 116 at all, it consumes all the cpu %,
I am running 113 now. It is really bad. I use to be able to run 14-18 but after 113 its limiting me to 12-14.

Something has changed to cause this. Please look into it!
12-29-2013 20:57 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
caramelito1980 Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 125
Joined: Jun 2013
Reputation: 9
Version: 1.4.2.141
Post: #9
RE: I REALY NEED HELP =(
(12-29-2013 20:57 PM)Cttdav Wrote:  I cant run 116 at all, it consumes all the cpu %,
I am running 113 now. It is really bad. I use to be able to run 14-18 but after 113 its limiting me to 12-14.

Something has changed to cause this. Please look into it!

you was read all the post and do all the modification we was say here?

(12-29-2013 20:14 PM)negru111 Wrote:  
(12-29-2013 14:36 PM)OnOurWay Wrote:  Guys, idk whats happens with my computer. I'll post photos and show my problem.

My Computer SETUP:

[Image: image.jpg]

I use system from Sakazsli:

http://forum.l2tower.eu/thread-guide-lin...exe-dsetup

And set my TPS in 20, 35, 1... i have tryid all value!

TOWER SETUP:

[Image: image.jpg]

And my Problem is.. I always log 15, 17 Box from L2 and get only 60/70% CPU USAGE.. Now, with 12 Box i get 100%. The problem is, after 1 hour +/- random box get freeze and dced :/// What i need to do?

[Image: L2tower.jpg]

Sorry for my BAD ENGLISH.

hmmm the problem is not from your pc is from l2tower is not optimized to use lower cpu I use only 1 tower and rest zranger becose if I load 20 tower my clients will crash after 3 or 4 hours and I need to run 24h+++,so ask admin and support team to work on a bether optimization for l2tower becose me to I need to run more l2tower games (zranger is to expensiveTongue)

for that i closed l2t launcher when i see take so much cpu %, 1 time all bots are running
(This post was last modified: 12-29-2013 23:09 PM by caramelito1980.)
12-29-2013 23:01 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Cttdav Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 129
Joined: Jul 2013
Reputation: 13
Version: 1.4.2.138
Post: #10
RE: I REALY NEED HELP =(
(12-29-2013 23:01 PM)caramelito1980 Wrote:  
(12-29-2013 20:57 PM)Cttdav Wrote:  I cant run 116 at all, it consumes all the cpu %,
I am running 113 now. It is really bad. I use to be able to run 14-18 but after 113 its limiting me to 12-14.

Something has changed to cause this. Please look into it!

you was read all the post and do all the modification we was say here?

(12-29-2013 20:14 PM)negru111 Wrote:  
(12-29-2013 14:36 PM)OnOurWay Wrote:  Guys, idk whats happens with my computer. I'll post photos and show my problem.

My Computer SETUP:

[Image: image.jpg]

I use system from Sakazsli:

http://forum.l2tower.eu/thread-guide-lin...exe-dsetup

And set my TPS in 20, 35, 1... i have tryid all value!

TOWER SETUP:

[Image: image.jpg]

And my Problem is.. I always log 15, 17 Box from L2 and get only 60/70% CPU USAGE.. Now, with 12 Box i get 100%. The problem is, after 1 hour +/- random box get freeze and dced :/// What i need to do?

[Image: L2tower.jpg]

Sorry for my BAD ENGLISH.

hmmm the problem is not from your pc is from l2tower is not optimized to use lower cpu I use only 1 tower and rest zranger becose if I load 20 tower my clients will crash after 3 or 4 hours and I need to run 24h+++,so ask admin and support team to work on a bether optimization for l2tower becose me to I need to run more l2tower games (zranger is to expensiveTongue)

for that i closed l2t launcher when i see take so much cpu %, 1 time all bots are running
Yup, never had any prior issues!
12-30-2013 01:12 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  CPU usage multiboxingtoon 0 257 11-20-2015 23:03 PM
Last Post: multiboxingtoon
  RAM usage multiboxingtoon 4 645 09-29-2015 01:03 AM
Last Post: Fox
  How to reduce RAM usage? astalavista 11 2,267 02-12-2015 00:04 AM
Last Post: buzika
  Skill usage shown in white. testforl2 1 600 02-28-2014 03:17 AM
Last Post: Fox
  Increase usage of RAM after Valiance.? Blimpador 3 1,302 12-18-2013 09:22 AM
Last Post: xxmonti
  Elixir usage ryhoo 0 715 04-27-2012 11:32 AM
Last Post: ryhoo



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)