L2Tower Discord Let's keep the community alive with discord. Discussions about plugins and scripts L2Tower Discord

Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 4 Vote(s) - 2.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doesn't use mass nuke attacks
Author Message
aclime Offline
Goblin Grave Robber
*

Posts: 12
Joined: May 2012
Reputation: 0
Version: 1.4.1.95
Post: #1
Doesn't use mass nuke attacks

I am using nuke attacks, but they are not working as they are supposed to. The problem I am having is that when I setup the bot to use mass-mob skills, it doesn't use them. The configuration can be found in the attached picture.


Attached File(s) Thumbnail(s)
   
03-08-2013 18:11 PM
Find all posts by this user
Fox Away
Fraka-kaka-kaka-kaka-kow!
******

Posts: 5,640
Joined: Oct 2011
Reputation: -6666548
Version: 1.4.2.142
Post: #2
RE: Doesn't use mass nuke attacks

use range 100 ? dafaq mobs might attack from LANCE weapons range witch is 100++


G2A is a fantastic web-store where you can buy games cheap (40%+ Discounts!)
[Image: uaFndGu.gif]
03-08-2013 22:03 PM
Visit this user's website Find all posts by this user
aclime Offline
Goblin Grave Robber
*

Posts: 12
Joined: May 2012
Reputation: 0
Version: 1.4.1.95
Post: #3
RE: Doesn't use mass nuke attacks

Yes, I can increase it, but I have this nuke enabled, since I started using the bot and I didn't see it work not even once.
03-08-2013 22:07 PM
Find all posts by this user
Fox Away
Fraka-kaka-kaka-kaka-kow!
******

Posts: 5,640
Joined: Oct 2011
Reputation: -6666548
Version: 1.4.2.142
Post: #4
RE: Doesn't use mass nuke attacks

10 sec reuse + use once per/mob

try pick just one

or set it not to require a target... test all possible settings whit each nuke after you get it working add a new one. don't just make a huge list and wait to see magic


G2A is a fantastic web-store where you can buy games cheap (40%+ Discounts!)
[Image: uaFndGu.gif]
(This post was last modified: 03-08-2013 22:22 PM by Fox.)
03-08-2013 22:19 PM
Visit this user's website Find all posts by this user
capucine Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 1,083
Joined: Jan 2013
Reputation: 208
Version: 1.4.2.142
Post: #5
RE: Doesn't use mass nuke attacks

(03-08-2013 22:19 PM)Fox Wrote:  10 sec reuse + use once per/mob

try pick just one

or set it not to require a target... test all possible settings whit each nuke after you get it working add a new one. don't just make a huge list and wait to see magic

I personaly have the same problem. I leave all other settings as DEFAULT except changing the number of mobs to "2" and it never uses the skill.

Tried it with different classes and skills...

As sson as i change it back to only 1 mob to be around, it works.
03-11-2013 18:59 PM
Find all posts by this user
Fox Away
Fraka-kaka-kaka-kaka-kow!
******

Posts: 5,640
Joined: Oct 2011
Reputation: -6666548
Version: 1.4.2.142
Post: #6
RE: Doesn't use mass nuke attacks

might be, i never changed mob count


G2A is a fantastic web-store where you can buy games cheap (40%+ Discounts!)
[Image: uaFndGu.gif]
03-11-2013 19:14 PM
Visit this user's website Find all posts by this user
stansan Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 4
Joined: Mar 2013
Reputation: 2
Version: 1.4.1.102
Post: #7
RE: Doesn't use mass nuke attacks

(03-11-2013 18:59 PM)bebites Wrote:  
(03-08-2013 22:19 PM)Fox Wrote:  10 sec reuse + use once per/mob

try pick just one

or set it not to require a target... test all possible settings whit each nuke after you get it working add a new one. don't just make a huge list and wait to see magic

I personaly have the same problem. I leave all other settings as DEFAULT except changing the number of mobs to "2" and it never uses the skill.

Tried it with different classes and skills...

As sson as i change it back to only 1 mob to be around, it works.

I can confirm this. When change count to 1 it will work but at 2 or 3 or something it will not work.
As ISS i realy need the mass skills so i have it at 1 but only at more mobs would be better, it so waste of MP now:-)
03-12-2013 13:28 PM
Find all posts by this user
stansan Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 4
Joined: Mar 2013
Reputation: 2
Version: 1.4.1.102
Post: #8
RE: Doesn't use mass nuke attacks

(03-12-2013 13:28 PM)stansan Wrote:  
(03-11-2013 18:59 PM)bebites Wrote:  
(03-08-2013 22:19 PM)Fox Wrote:  10 sec reuse + use once per/mob

try pick just one

or set it not to require a target... test all possible settings whit each nuke after you get it working add a new one. don't just make a huge list and wait to see magic

I personaly have the same problem. I leave all other settings as DEFAULT except changing the number of mobs to "2" and it never uses the skill.

Tried it with different classes and skills...

As sson as i change it back to only 1 mob to be around, it works.

I can confirm this. When change count to 1 it will work but at 2 or 3 or something it will not work.
As ISS i realy need the mass skills so i have it at 1 but only at more mobs would be better, it so waste of MP now:-)

bump!
03-21-2013 21:28 PM
Find all posts by this user
jayfluent Offline
VIP Member
***

Posts: 11
Joined: Mar 2013
Reputation: 0
Version: 1.4.1.102
Post: #9
RE: Doesn't use mass nuke attacks

bump
03-27-2013 19:14 PM
Find all posts by this user
Thread Closed 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Nuke attack - AOE doesnt work GoodLuck777 4 4,203 09-23-2015 17:29 PM
Last Post: vanesitaxd
  Nuke delay after i alt+tab. vaskouf 3 3,673 07-10-2015 07:36 AM
Last Post: blackrebel
Tongue Wolfs attacks, summons dont! testforl2 0 1,264 05-31-2015 22:20 PM
Last Post: testforl2
  Nuke/skill delay lordbauer 6 4,571 04-15-2015 02:44 AM
Last Post: plixplox
Information Nuke Attack in Feoh Wizard godeus 2 2,996 04-14-2015 18:19 PM
Last Post: FML
  Nuke attack problem. K1mimaro 6 4,960 04-10-2015 02:06 AM
Last Post: l2tiger
  Assist only after MA attacks Josh88 2 1,969 10-24-2014 18:26 PM
Last Post: Josh88
  It recognises chr's item-hp-skills etc but doesn't work d3adlock 0 1,617 09-30-2014 17:11 PM
Last Post: d3adlock
Information Nuke atack in feoh wizard godeus 1 2,532 08-14-2014 20:52 PM
Last Post: towergreat
  Bot repeatedly sits down while being attacked, doesn't attack arsch123 3 2,293 08-05-2014 00:21 AM
Last Post: aut0matic



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)