Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A Problem With Mage
Author Message
kagkouras Offline
Gremlin
*

Posts: 6
Joined: Jan 2012
Reputation: 0
Version: 1.4.3.143
Post: #1
A Problem With Mage
Im currently playing HI5 server everything works great but i farm at dragon valley center that there are some mobs with name gem dragon,sometimes there also spawns gem dragon hatchling mobs but my mage dont use spells on them he just hit dragon hatchling with hes AM XD please help me on that or how to avoid attack those mobs or to make him hit also this mobs...
here is a screen [Image: 9rjq.png]
(This post was last modified: 01-26-2014 03:27 AM by kagkouras.)
01-26-2014 03:24 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
thandie Offline
Elpy
*

Posts: 2
Joined: Mar 2012
Reputation: 0
Version: 1.4.1.76
Post: #2
RE: A Problem With Mage
I was just going to post about this so...
yeah, same problem here, and my friends have the same problem too.
Also when using l2tower to only target the mobs and we cast the spells manually, the bot actually loses the target when Hatchling appears.
Hatchling normally takes target automatically. Just as the Gem Dragon dies it appears in its place already targeted and you just cast spells, you don't have to target it with mouse. But when using l2tower it removes the target on Hatchling and we have to target it again with mouse.
My guess is that the original autotarget of Hatchlings messes with l2tower targetting. Actually the l2tower target comes as a second click on the monster after it's already targeted, which is the same as clicking it with left mouse button again = Attack with melee weapon.
Why it loses target when no nuke or melee attacks are activated in l2tower is a mystery though Smile.
Any ideas on fixing these issues?
(This post was last modified: 01-26-2014 13:39 PM by thandie.)
01-26-2014 13:24 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
ultimakracia Offline
Gremlin
*

Posts: 6
Joined: Jan 2014
Reputation: 0
Version: 1.4.1.112
Post: #3
RE: A Problem With Mage
I have same problem and ppl dont help Sad
02-17-2014 20:41 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
tornadors Offline
Gremlin
*

Posts: 8
Joined: Oct 2013
Reputation: 0
Version: 1.4.3.143
Post: #4
RE: A Problem With Mage
(02-17-2014 20:41 PM)ultimakracia Wrote:  I have same problem and ppl dont help Sad

Up ! any solution ?
04-06-2015 00:08 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
plixplox Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 304
Joined: Nov 2013
Reputation: 23
Version: 1.4.2.138
Post: #5
RE: A Problem With Mage
YOu need to load,
//xcfg
and set the 2nd spawn monster to highest priority..

ie,
hit hatching,
hatchling dies,
new mob spawns instant.

this is useful when doing quest mobs too, like on official doing quest mobs that spawn in the same fashion.
04-06-2015 00:24 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  L2 Zaken Classic problem kvourg13 0 140 10-07-2018 05:29 AM
Last Post: kvourg13
  problem with the programm killbill 1 381 11-15-2017 02:54 AM
Last Post: kbelinh0
Sad License. problem jonathanf1 1 935 04-19-2017 23:07 PM
Last Post: Jonathan6666
  AntiBot problem SaintRose 2 1,512 10-05-2016 22:27 PM
Last Post: Vinter
  how to resolve this problem? lozjan 1 843 05-21-2016 06:13 AM
Last Post: martlegion
  Healer Fix plugin problem aa300598 1 898 02-20-2016 13:21 PM
Last Post: Vinter
  Bot reset setting problem aa300598 2 775 02-04-2016 13:18 PM
Last Post: TheQQmaster
  I had a problem kinjiru01 20 5,543 12-10-2015 21:16 PM
Last Post: TheQQmaster
  Ertheia funcional autoattack ? (mage) Sm4sher 0 542 11-11-2015 08:57 AM
Last Post: Sm4sher
  Windows 10 problem Raaf1383 4 1,481 10-11-2015 07:57 AM
Last Post: rip2808



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)