Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 9 Vote(s) - 2.67 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wont work after restart !!
Author Message
pegas20 Offline
Goblin Grave Robber
*

Posts: 12
Joined: May 2012
Reputation: 0
Version: 1.4.3.143
Post: #1
Bug Wont work after restart !!
HellO aLL i have a question Always when i restart To change character or get Deco when i try to use the bot again wont work i mean when i use //cfg or //xcfg or //gcfg nothing happens any idea why!? or what should i do to avoid exit and open again a new bot ?!!
05-31-2012 01:05 AM
Find all posts by this user
ClockMan Offline
All Mighty
*******

Posts: 2,883
Joined: Jan 2011
Reputation: 497
Version: 1.4.3.143
Post: #2
RE: Wont work after restart !!
It happend usually because bot dont get userinfo packer with char name... you may try to somehow force that packet with teleport or ...

[Image: owner.gif]
05-31-2012 10:16 AM
Visit this user's website Find all posts by this user
pegas20 Offline
Goblin Grave Robber
*

Posts: 12
Joined: May 2012
Reputation: 0
Version: 1.4.3.143
Post: #3
RE: Wont work after restart !!
(05-31-2012 10:16 AM)ClockMan Wrote:  It happend usually because bot dont get userinfo packer with char name... you may try to somehow force that packet with teleport or ...

You Mean By Teleporting it will work again i dont need to exit and start again ?!
05-31-2012 21:14 PM
Find all posts by this user
Fox Away
Fraka-kaka-kaka-kaka-kow!
******

Posts: 5,612
Joined: Oct 2011
Reputation: -6666548
Version: 1.4.2.142
Post: #4
RE: Wont work after restart !!
what ever make's your character instant move to another location, go to village, /unstuck , soe...


G2A is a fantastic web-store where you can buy games cheap (40%+ Discounts!)
[Image: uaFndGu.gif]
05-31-2012 22:39 PM
Visit this user's website Find all posts by this user
Hebdzik Offline
Tester

Posts: 1,235
Joined: Aug 2011
Reputation: 264
Version: 1.4.1.121
Post: #5
RE: Wont work after restart !!
what i noticed this problem exists only on IL client?
06-01-2012 07:53 AM
Find all posts by this user
pegas20 Offline
Goblin Grave Robber
*

Posts: 12
Joined: May 2012
Reputation: 0
Version: 1.4.3.143
Post: #6
RE: Wont work after restart !!
(06-01-2012 07:53 AM)wppw Wrote:  what i noticed this problem exists only on IL client?

Dunno i dont like other Chronic i'm playing only Interlud
06-01-2012 14:56 PM
Find all posts by this user
Thread Closed 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Heart L2Tower don't work at Official Server L2Helios psychoticqueen 1 370 02-12-2017 03:11 AM
Last Post: TheQQmaster
  /cfg wont work amenchocon 1 613 12-12-2016 23:55 PM
Last Post: diegomadmax
  //cfg party buffs cant make them work (help) drake182 3 910 01-02-2016 05:47 AM
Last Post: Wazzapkhv
F.A.Q. L2Tower Stuck and work all time teris19942 0 628 12-15-2015 23:38 PM
Last Post: teris19942
  l2woe - tower don't work urso110 0 332 11-23-2015 01:44 AM
Last Post: urso110
  l2tower does not work on lineage.ru gf x7 test52 0 362 10-18-2015 19:05 PM
Last Post: test52
  how to work the tower /VIP erickalisetc 1 519 09-23-2015 21:29 PM
Last Post: ClockMan
  Nuke attack - AOE doesnt work GoodLuck777 4 1,707 09-23-2015 17:29 PM
Last Post: vanesitaxd
  party buffs stopped work buybuy 2 494 09-01-2015 19:54 PM
Last Post: buybuy
  Sell item to shop doesnt work. mandymua 21 1,524 07-03-2015 01:03 AM
Last Post: mandymua



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)