Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Windows 10
Author Message
Raaf1383 Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 21
Joined: Oct 2014
Reputation: 0
Version: 1.4.3.143
Post: #1
Windows 10
mam problem z uruchomieniem l2 tower na windows 10 ktoś coś wie jak go uruchomic
10-07-2015 18:56 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
luki2555 Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 15
Joined: Nov 2014
Reputation: 9
Version: 1.4.2.142
Post: #2
RE: Windows 10
A jakieś szczegóły możesz podać co masz za problem ?
10-07-2015 20:37 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Raaf1383 Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 21
Joined: Oct 2014
Reputation: 0
Version: 1.4.3.143
Post: #3
RE: Windows 10
wyskakuje mi komunikat ze mam zglosic bota na jakims forum zeby uruchomic jak zmienie opcje na easyhook static to gre wywala a l2 tower sie zawiesza
10-07-2015 21:21 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
luki2555 Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 15
Joined: Nov 2014
Reputation: 9
Version: 1.4.2.142
Post: #4
RE: Windows 10
Wygenerowałeś licencję dla twojej wersji L2Tower? Bo z twojego opisu wynika, że nie wygenerowałeś chyba licencji.
10-07-2015 22:12 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Raaf1383 Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 21
Joined: Oct 2014
Reputation: 0
Version: 1.4.3.143
Post: #5
RE: Windows 10
to nie l2 tower mi komunikat wyswietla tylko windows

pytanie jest proste
czy cos blkowaliscie w samym systemie zeby nie wykrywal l2towera
czy sa jakies odmienne ustawienia w l2tower wzgledem poprzednich windowsow ewentualnie poprzedniej wersji l2tower
czy sa jakies zmiany w system folder pod windows 10
dpdam ze na win 8 mi smigalo ze heja na tych samych ustawieniach
(This post was last modified: 10-07-2015 23:03 PM by Raaf1383.)
10-07-2015 22:51 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
luki2555 Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 15
Joined: Nov 2014
Reputation: 9
Version: 1.4.2.142
Post: #6
RE: Windows 10
1) Wyłączałem DEP (nie wiem czy jest to potrzebne ale wyłączyłem) - http://www.thewindowsclub.com/disable-da...prevention
2) Nie ma
3) Nie ma.

W windows 10 mam wyłączone:
- zapora sieciowa
- Windows Defender
- Smart Screen
- wgrany Kaspersky jako zapora i Antywirus

Tyle co jest u mnie.
(This post was last modified: 10-08-2015 08:42 AM by luki2555.)
10-08-2015 08:30 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Raaf1383 Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 21
Joined: Oct 2014
Reputation: 0
Version: 1.4.3.143
Post: #7
RE: Windows 10
ok udało się uruchomić ale jak już wchodzi do samej gry dostaje dc
10-08-2015 13:00 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 




User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)