Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
skile nie dzialaja
Author Message
eroth19 Offline
Elpy
*

Posts: 2
Joined: Apr 2012
Reputation: 0
Version: 1.4.2.138
Post: #1
skile nie dzialaja
Witam,
mam problem z l2 tower a mnianowicie bot ogolnie działa follow poty i tp assist jest ok, ale gdy chcę ustawić skile np na spoil to juz ich nie widze Sad , a wcześniej działało wszystko.
co moze byc nie tak ? gram na c6, porsze o pomoc
(This post was last modified: 07-05-2015 16:29 PM by eroth19.)
07-05-2015 11:18 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Sakaszli Offline
I'm too pro to be pro.
*******

Posts: 1,189
Joined: Jan 2011
Reputation: 484
Version: 1.4.2.134.5b
Post: #2
RE: skile nie dzialaja
otwórz menu skilli a potem wpisz //cfg

w interlude server nie wysyła informacji o skillach przy logowaniu
07-09-2015 01:13 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
eroth19 Offline
Elpy
*

Posts: 2
Joined: Apr 2012
Reputation: 0
Version: 1.4.2.138
Post: #3
RE: skile nie dzialaja
Dzieki wielkie wszystko ok
07-21-2015 20:42 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
centrumhack Offline
Goblin Grave Robber
**

Posts: 11
Joined: Feb 2017
Version: None
Post: #4
RE: skile nie dzialaja
https://www.youtube.com/watch?v=ZEhTmevBy0k
będą także inne poradniki zapraszam
02-18-2017 19:24 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 




User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)