Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 22 Vote(s) - 2.36 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Running multiply clients with L2t lags the output from L2t..
Author Message
valen1 Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 73
Joined: Dec 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.1.102
Post: #1
Running multiply clients with L2t lags the output from L2t..
my Pc setup:

GFX 460, i7 2600K 3.4ghz..


when i run more than 3 clients with a script runing in the background, some clients sometimes "skip a beat" so to speak.

other times script runs slow for like 30 seconds..

does all l2tower script run from the same engine? or do they run separatly for each client?

i never had this delay/lag/trouble with progs like l2w or l2net.. they would execute a script for each client, but at l2t it feels llike all clients are executing from the same engine.. i dont know howto explain this.. but it skips beats :/
12-17-2011 17:52 PM
Find all posts by this user
ClockMan Offline
All Mighty
*******

Posts: 2,883
Joined: Jan 2011
Reputation: 497
Version: 1.4.3.143
Post: #2
RE: Running multiply clients with L2t lags the output from L2t..
1 script = 1 thread

[Image: owner.gif]
12-17-2011 17:59 PM
Visit this user's website Find all posts by this user
valen1 Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 73
Joined: Dec 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.1.102
Post: #3
RE: Running multiply clients with L2t lags the output from L2t..
hmm-- i guess my script are just poorly coded then, sori..

also; if i don't want l2t on one of the clients, how would i make l2t not run on it? cuz apperently as i read on your other posts, l2t runs on every single application on the PC
12-17-2011 18:01 PM
Find all posts by this user
ClockMan Offline
All Mighty
*******

Posts: 2,883
Joined: Jan 2011
Reputation: 497
Version: 1.4.3.143
Post: #4
RE: Running multiply clients with L2t lags the output from L2t..
no its not

[Image: owner.gif]
12-17-2011 18:09 PM
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Running some servers with L2t injected and innova the same time. testforl2 0 252 12-29-2015 14:56 PM
Last Post: testforl2
  Running more than 3 clients? TheDogs 5 1,060 07-23-2015 22:59 PM
Last Post: darknes12
  Problem with clients Bartekbrk 8 797 06-23-2015 18:05 PM
Last Post: grdx23
Information CAN'T RUN MORE LIKE 3 clients!! FreeXi 3 884 02-26-2015 22:43 PM
Last Post: Nerdplow
  How many accounts are people running at the same time lawner01 1 372 12-20-2014 06:52 AM
Last Post: soul2eat
  Is there a way to open more than 3 clients without tower? vito54 1 737 10-09-2014 07:20 AM
Last Post: benbt91
Exclamation More than 3 clients lfvf1 2 651 08-16-2014 02:45 AM
Last Post: lfvf1
  Running L2T on Ertheia evapore123 0 981 08-02-2014 10:27 AM
Last Post: evapore123
  running multiple tower accounts (1 VIP, other free)... Simiac 2 958 04-19-2014 12:25 PM
Last Post: TheBl4ckPhoenix
  Official Servers login issue legit clients MtnDew 6 1,843 02-20-2014 13:22 PM
Last Post: Sakaszli



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)