Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Run L2T clients, and some w/o from same Pc.
Author Message
testforl2 Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 259
Joined: Jun 2013
Reputation: 40
Version: 1.4.3.143
Post: #1
Run L2T clients, and some w/o from same Pc.

I want to run some clients injected with l2tower, and some clean, from the same Pc ofc, thus means gameguard must be installed in the system folder.

I suppose there is only the obvious way of having 2 different game folders in the disk, right?
Or is there another way to do it?

I ve found this thread,
http://forum.l2tower.eu/thread-how-open-...mal-client

but the script link is outdated, plus IF i run clients with L2tower 1rst, and then run the clean client for the folder that GG is installed, shouldnt i get a problem with l2tower process given the fact that Gameguard will start running?

Thx in advance,
06-13-2013 21:32 PM
Find all posts by this user
MtnDew Offline
VIP Member
***

Posts: 500
Joined: Mar 2012
Reputation: 108
Version: 1.4.2.141
Post: #2
RE: Run L2T clients, and some w/o from same Pc.

I have 2 folders, 1 tower with GG disabled and one clean client. Tower windows first, normal second. You have to modify the normal client for the 3 client max but thats it.

+1 or +2 me if I helped you or you think I'm an ass. Tongue
06-14-2013 00:09 AM
Find all posts by this user
testforl2 Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 259
Joined: Jun 2013
Reputation: 40
Version: 1.4.3.143
Post: #3
RE: Run L2T clients, and some w/o from same Pc.

So, the fact that Gameuard running after you fire up your clean clients, while L2tower runs, doesnt produce any kind of trouble regarding safety? GG doesnt check those clients that started from the non-original folder?
06-15-2013 04:39 AM
Find all posts by this user
13dk13 Offline
VIP Member
***

Posts: 259
Joined: Apr 2012
Reputation: 9
Version: 1.4.2.142
Post: #4
RE: Run L2T clients, and some w/o from same Pc.

dude you need two pc want look legit ?
06-15-2013 06:08 AM
Find all posts by this user
testforl2 Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 259
Joined: Jun 2013
Reputation: 40
Version: 1.4.3.143
Post: #5
RE: Run L2T clients, and some w/o from same Pc.

Sorry, but i cant follow those English. They dont make any sense.
06-15-2013 11:27 AM
Find all posts by this user
Thread Closed 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Running more than 3 clients? TheDogs 7 3,281 02-25-2019 00:06 AM
Last Post: wigucicuj
  Open more clients Atached 0 1,034 09-03-2018 00:32 AM
Last Post: Atached
Brick How run more than 1 clients in Official Grand Crusade? fruktis 0 1,402 10-02-2017 11:03 AM
Last Post: fruktis
  Problem with clients Bartekbrk 8 2,785 06-23-2015 18:05 PM
Last Post: grdx23
Information CAN'T RUN MORE LIKE 3 clients!! FreeXi 3 2,293 02-26-2015 22:43 PM
Last Post: Nerdplow
  Is there a way to open more than 3 clients without tower? vito54 1 1,741 10-09-2014 07:20 AM
Last Post: benbt91
Exclamation More than 3 clients lfvf1 2 1,758 08-16-2014 02:45 AM
Last Post: lfvf1
  Official Servers login issue legit clients MtnDew 6 3,804 02-20-2014 13:22 PM
Last Post: Sakaszli
  Max clients open / premium increases? erwin004 11 5,659 02-04-2014 10:23 AM
Last Post: Fox
  how to run more than 3 clients schalke 0 4,636 08-09-2013 22:30 PM
Last Post: schalke



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)