Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 32 Vote(s) - 2.69 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem caused by the new GUI
Author Message
bru7al Offline
Goblin Grave Robber
*

Posts: 12
Joined: Aug 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.3.143
Post: #1
Problem caused by the new GUI

L2 Tower - ERROR.
InitGUI [MyGUI EXCEPTION : Failed to create texture (error code - 2005530516): siz '4096 4096' internal usage '0' internal format '51'.
in MyGUI at .\scr\MyGUI_DirectXTexture.cpp (line92)]

*Additional after i press ok to the error window above i get this msg: PRIVATE_OnCalled_EndScene.

I hope for an adm post about my problem. Im using Win7 x64, and had zero problems with earlier versions of your program.
Found another thread about a problem similar to mine, yet everything said by adm: "was at forums" so ive searched and didnt find a single solution. Thats the reason im starting this post.

1 *EDIT* I dont have MC .netframework 3.5, instead im using pack of .netfw 4.
2 *EDIT* Bug report section is closed so i cant post there.
(This post was last modified: 11-16-2011 18:33 PM by bru7al.)
11-16-2011 18:30 PM
Find all posts by this user
ClockMan Offline
All Mighty
*******

Posts: 2,885
Joined: Jan 2011
Reputation: 499
Version: 1.4.3.143
Post: #2
RE: Problem caused by the new GUI

problem was solved on forum, search...

[Image: owner.gif]
11-16-2011 19:02 PM
Visit this user's website Find all posts by this user
bru7al Offline
Goblin Grave Robber
*

Posts: 12
Joined: Aug 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.3.143
Post: #3
RE: Problem caused by the new GUI

Found nothing in non-private forums. Went back to 1.4.0.42 and yet nothing.
11-16-2011 20:18 PM
Find all posts by this user
ClockMan Offline
All Mighty
*******

Posts: 2,885
Joined: Jan 2011
Reputation: 499
Version: 1.4.3.143
Post: #4
RE: Problem caused by the new GUI


[Image: owner.gif]
11-16-2011 21:23 PM
Visit this user's website Find all posts by this user
bru7al Offline
Goblin Grave Robber
*

Posts: 12
Joined: Aug 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.3.143
Post: #5
RE: Problem caused by the new GUI

(11-16-2011 21:23 PM)ClockMan Wrote:  because you dont search: http://forum.l2tower.eu/showthread.php?t...ight=range

Oh there is *Fixed* section ... boy!
I was searching in general and bug reports. =))
11-16-2011 21:33 PM
Find all posts by this user
Thread Closed 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  we had a problem. chenyan94 0 16 Yesterday 05:05 AM
Last Post: chenyan94
  L2 Zaken Classic problem kvourg13 0 331 10-07-2018 05:29 AM
Last Post: kvourg13
  problem with the programm killbill 1 494 11-15-2017 02:54 AM
Last Post: kbelinh0
Sad License. problem jonathanf1 1 1,057 04-19-2017 23:07 PM
Last Post: Jonathan6666
  Problem... Critical error [c6 server] Nasif 2 1,398 10-18-2016 13:48 PM
Last Post: Verb
  AntiBot problem SaintRose 2 1,644 10-05-2016 22:27 PM
Last Post: Vinter
  Autofarm Script repeat without condition problem. either 3 1,300 05-25-2016 01:00 AM
Last Post: TheQQmaster
  how to resolve this problem? lozjan 1 964 05-21-2016 06:13 AM
Last Post: martlegion
  Healer Fix plugin problem aa300598 1 1,028 02-20-2016 13:21 PM
Last Post: Vinter
  Bot reset setting problem aa300598 2 905 02-04-2016 13:18 PM
Last Post: TheQQmaster



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)