Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 47 Vote(s) - 3.15 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
problem after update
Author Message
Monrose Offline
Elpy
*

Posts: 2
Joined: Mar 2011
Version: None
Post: #1
problem after update
1)Lineage 2 version - Epilogue
2)System version - XP
3)L2Tower version - v1.2.0.28
4)Zip and upload for us your L2 system folder - http://rapidshare.com/files/456943208/system.rar
5)Server on what you play - l 2 h e l i o s . b y remove spaces
6)Dump Files - 0

L2 window simply torned off and message appears - http://img859.imageshack.us/i/beztytuucn.jpg/

before the upgrade everything worked

Ps. I can't find any Dump Files in L2Tower folder
04-11-2011 19:20 PM
Find all posts by this user
ClockMan Offline
All Mighty
*******

Posts: 2,883
Joined: Jan 2011
Reputation: 497
Version: 1.4.3.143
Post: #2
RE: problem after update
Message show up but bot should work, anyway inject into process should also work...

[Image: owner.gif]
04-11-2011 20:31 PM
Visit this user's website Find all posts by this user
AntichrisT Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 4
Joined: Mar 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.1.76
Post: #3
RE: problem after update
no. nothing of those work. see better the exe and bin please
on my computer:windows 7 simple crash every time i inject or i remote ii

P.S that system have anti bot protectionExclamation
(This post was last modified: 04-11-2011 21:07 PM by AntichrisT.)
04-11-2011 20:55 PM
Find all posts by this user
BMWFAN Offline
Goblin Grave Robber
*

Posts: 13
Joined: Apr 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.1.60
Post: #4
RE: problem after update
My system folder also has protection from the bot also throws the same error Sad
04-11-2011 22:21 PM
Find all posts by this user
Monrose Offline
Elpy
*

Posts: 2
Joined: Mar 2011
Version: None
Post: #5
RE: problem after update
em.. up.. Someone know how fixed that ?

pograł bym sobie Sad (znaczy pobociłTongue)
04-12-2011 16:09 PM
Find all posts by this user
ClockMan Offline
All Mighty
*******

Posts: 2,883
Joined: Jan 2011
Reputation: 497
Version: 1.4.3.143
Post: #6
RE: problem after update
Run game
Use inject into process

Will work as you see on right down bot get loaded into l2.bin, but you tried to start l2.exe what started l2.bin and shutdown. Thats why you got error. The best will be to use inject in next active window.

[Image: owner.gif]
04-12-2011 17:52 PM
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  AntiBot problem SaintRose 2 491 10-05-2016 22:27 PM
Last Post: Vinter
  how to resolve this problem? lozjan 1 296 05-21-2016 06:13 AM
Last Post: martlegion
  I had a problem kinjiru01 20 3,227 12-10-2015 21:16 PM
Last Post: TheQQmaster
Sad License. problem jonathanf1 0 287 12-03-2015 18:31 PM
Last Post: jonathanf1
  underground update (10/14) ... log in through launcher dumwian 113 17,375 10-16-2015 14:02 PM
Last Post: Fox
  cannot use l2t commands in l2 after update gorinosho 0 401 10-15-2015 07:29 AM
Last Post: gorinosho
  Windows 10 problem Raaf1383 4 649 10-11-2015 07:57 AM
Last Post: rip2808
  Gameguard update 9/2 multiboxingtoon 304 61,665 10-06-2015 14:32 PM
Last Post: cvetangor
  New update for tower Botingstone 9 1,831 08-03-2015 16:14 PM
Last Post: Fox
Exclamation strange update error elowyelus 3 852 07-17-2015 22:35 PM
Last Post: buybuy



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)