Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 47 Vote(s) - 3.15 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
problem after update
Author Message
Monrose Offline
Elpy
*

Posts: 2
Joined: Mar 2011
Version: None
Post: #1
problem after update
1)Lineage 2 version - Epilogue
2)System version - XP
3)L2Tower version - v1.2.0.28
4)Zip and upload for us your L2 system folder - http://rapidshare.com/files/456943208/system.rar
5)Server on what you play - l 2 h e l i o s . b y remove spaces
6)Dump Files - 0

L2 window simply torned off and message appears - http://img859.imageshack.us/i/beztytuucn.jpg/

before the upgrade everything worked

Ps. I can't find any Dump Files in L2Tower folder
04-11-2011 19:20 PM
Find all posts by this user
ClockMan Offline
All Mighty
*******

Posts: 2,884
Joined: Jan 2011
Reputation: 499
Version: 1.4.3.143
Post: #2
RE: problem after update
Message show up but bot should work, anyway inject into process should also work...

[Image: owner.gif]
04-11-2011 20:31 PM
Visit this user's website Find all posts by this user
AntichrisT Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 4
Joined: Mar 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.1.76
Post: #3
RE: problem after update
no. nothing of those work. see better the exe and bin please
on my computer:windows 7 simple crash every time i inject or i remote ii

P.S that system have anti bot protectionExclamation
(This post was last modified: 04-11-2011 21:07 PM by AntichrisT.)
04-11-2011 20:55 PM
Find all posts by this user
BMWFAN Offline
Goblin Grave Robber
*

Posts: 13
Joined: Apr 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.1.60
Post: #4
RE: problem after update
My system folder also has protection from the bot also throws the same error Sad
04-11-2011 22:21 PM
Find all posts by this user
Monrose Offline
Elpy
*

Posts: 2
Joined: Mar 2011
Version: None
Post: #5
RE: problem after update
em.. up.. Someone know how fixed that ?

pograł bym sobie Sad (znaczy pobociłTongue)
04-12-2011 16:09 PM
Find all posts by this user
ClockMan Offline
All Mighty
*******

Posts: 2,884
Joined: Jan 2011
Reputation: 499
Version: 1.4.3.143
Post: #6
RE: problem after update
Run game
Use inject into process

Will work as you see on right down bot get loaded into l2.bin, but you tried to start l2.exe what started l2.bin and shutdown. Thats why you got error. The best will be to use inject in next active window.

[Image: owner.gif]
04-12-2011 17:52 PM
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [UPDATE 2:38]- Dante Fowler is being traded to the Rams for a 3rd in 2019 zhangzk 0 40 01-03-2019 07:43 AM
Last Post: zhangzk
  L2 Zaken Classic problem kvourg13 0 228 10-07-2018 05:29 AM
Last Post: kvourg13
  problem with the programm killbill 1 432 11-15-2017 02:54 AM
Last Post: kbelinh0
Sad License. problem jonathanf1 1 984 04-19-2017 23:07 PM
Last Post: Jonathan6666
  Problem... Critical error [c6 server] Nasif 2 1,313 10-18-2016 13:48 PM
Last Post: Verb
  AntiBot problem SaintRose 2 1,577 10-05-2016 22:27 PM
Last Post: Vinter
  how to resolve this problem? lozjan 1 904 05-21-2016 06:13 AM
Last Post: martlegion
  Healer Fix plugin problem aa300598 1 949 02-20-2016 13:21 PM
Last Post: Vinter
  Bot reset setting problem aa300598 2 831 02-04-2016 13:18 PM
Last Post: TheQQmaster
  I had a problem kinjiru01 20 5,701 12-10-2015 21:16 PM
Last Post: TheQQmaster



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)