Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 21 Vote(s) - 4.48 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NOT A BOT - MACRO YUL ARCHER
Author Message
macks Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 11
Joined: Sep 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.1.88
Post: #1
NOT A BOT - MACRO YUL ARCHER
Hey guys

I need my Yul to use /rapid fire stance /delay 50ms /Quick fire /delay 80 ms /Siege fire Stance. I need him to use this macro but i dont want to buy g15 Keyboard or mouse. Is there any way to do it with l2tower or any other program?

Ty in advance Smile
08-23-2012 17:43 PM
Find all posts by this user
TheBl4ckPhoenix Offline
(^.^)
****

Posts: 1,884
Joined: Mar 2012
Reputation: 592
Version: 1.4.3.143
Post: #2
RE: NOT A BOT - MACRO YUL ARCHER
normal Skill settings?
simple script?
08-23-2012 18:04 PM
Find all posts by this user
macks Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 11
Joined: Sep 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.1.88
Post: #3
RE: NOT A BOT - MACRO YUL ARCHER
I dont need it for farm. I need it for pvp, so it must start when i press lets say f1 and then it triggers all these skills.
08-23-2012 19:24 PM
Find all posts by this user
TheBl4ckPhoenix Offline
(^.^)
****

Posts: 1,884
Joined: Mar 2012
Reputation: 592
Version: 1.4.3.143
Post: #4
RE: NOT A BOT - MACRO YUL ARCHER
then use a In Game Macro LOL
08-23-2012 19:40 PM
Find all posts by this user
macks Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 11
Joined: Sep 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.1.88
Post: #5
RE: NOT A BOT - MACRO YUL ARCHER
Macros dosent work in pvp, well they work but only 10% of the time. They r very laggy
08-23-2012 19:46 PM
Find all posts by this user
TheBl4ckPhoenix Offline
(^.^)
****

Posts: 1,884
Joined: Mar 2012
Reputation: 592
Version: 1.4.3.143
Post: #6
RE: NOT A BOT - MACRO YUL ARCHER
then use /recstart_enterAname and /recstop and use the skills you want, then open the file and add f.e. Sleep(800)[0.8 secs, 1000 = 1 secs] every skill-use...

the "problem" will be add a command to make the list start... In pvp Chat-Command isn't good to use..
08-23-2012 19:51 PM
Find all posts by this user
macks Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 11
Joined: Sep 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.1.88
Post: #7
RE: NOT A BOT - MACRO YUL ARCHER
but if i make a ig macro {"player start}, can it be implemented in script, that if i send a pm out it triggers all the skills or its possible only if s1 pms me?
08-23-2012 19:59 PM
Find all posts by this user
TheBl4ckPhoenix Offline
(^.^)
****

Posts: 1,884
Joined: Mar 2012
Reputation: 592
Version: 1.4.3.143
Post: #8
RE: NOT A BOT - MACRO YUL ARCHER
you can make even: "if X is typed in chat, do..."
08-23-2012 20:02 PM
Find all posts by this user
macks Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 11
Joined: Sep 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.1.88
Post: #9
RE: NOT A BOT - MACRO YUL ARCHER
yeah but then i need to spam chat and ppl will see it, can it be triggered when i send out a pm ?
08-23-2012 20:08 PM
Find all posts by this user
TheBl4ckPhoenix Offline
(^.^)
****

Posts: 1,884
Joined: Mar 2012
Reputation: 592
Version: 1.4.3.143
Post: #10
RE: NOT A BOT - MACRO YUL ARCHER
just pm yourself lol xD
08-23-2012 20:10 PM
Find all posts by this user
Thread Closed 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Good spots 90 archer + iss LegitPlayer01 1 429 08-26-2015 12:09 PM
Last Post: TheQQmaster
  Archer 95 hunting spot multiboxingtoon 1 525 01-13-2015 01:03 AM
Last Post: EnvyObscene
  Archer assist problems sin3r 0 593 01-19-2014 00:28 AM
Last Post: sin3r
  [Help]Macro narutovios 1 610 08-19-2013 12:13 PM
Last Post: narutovios
  Kamael Archer - Bow or Crossbow? NaoJogoMais 3 2,266 04-20-2013 10:11 AM
Last Post: Fox
  Nuker/archer attack and Run tiaguimskt 4 2,100 01-03-2013 22:59 PM
Last Post: tiaguimskt
  WTS Archer 87 Naia dero1 0 609 07-12-2012 03:04 AM
Last Post: dero1
Sad pvp archer Freebot 1 1,207 06-17-2012 08:19 AM
Last Post: Freebot



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)