Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 13 Vote(s) - 3.23 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
need help awakned now
Author Message
alex87kalamaki Offline
Goblin Grave Robber
*

Posts: 11
Joined: Sep 2012
Reputation: 0
Version: 1.4.1.91
Post: #1
need help awakned now
ok i used dances/songs before normally..now with melodies/sonatas where do i do them? the party buffs thing wont work..do i have to use script stuff etc?
10-06-2012 18:50 PM
Find all posts by this user
TheBl4ckPhoenix Offline
(^.^)
****

Posts: 1,886
Joined: Mar 2012
Reputation: 592
Version: 1.4.3.143
Post: #2
RE: need help awakned now
why party buffs wont work?
10-06-2012 18:52 PM
Find all posts by this user
alex87kalamaki Offline
Goblin Grave Robber
*

Posts: 11
Joined: Sep 2012
Reputation: 0
Version: 1.4.1.91
Post: #3
RE: need help awakned now
dunno i press buffs by skills, i add the skills..i have a maximum range of 50 (random)..i turn on the bot and he never does these buffs..
10-06-2012 19:51 PM
Find all posts by this user
kerberos464 Offline
Bug revealer

Posts: 1,540
Joined: Jun 2012
Reputation: 576
Version: 1.4.2.142
Post: #4
RE: need help awakned now
set maximum range to 800.

Everything is possible. The impossible just takes longer.
10-06-2012 22:51 PM
Visit this user's website Find all posts by this user
alex87kalamaki Offline
Goblin Grave Robber
*

Posts: 11
Joined: Sep 2012
Reputation: 0
Version: 1.4.1.91
Post: #5
RE: need help awakned now
ok i click at buffs by skills..turn on auto party buffs set max range to 800 an d i add the sonatas/melodies that i want..i turn on l2tower and still doesnt buff or anything..
10-07-2012 01:24 AM
Find all posts by this user
alex87kalamaki Offline
Goblin Grave Robber
*

Posts: 11
Joined: Sep 2012
Reputation: 0
Version: 1.4.1.91
Post: #6
RE: need help awakned now
ok guys can anyone help me out with this? i really wanna make my ISS start botting..do i have to use some kind of script to do this?..my problem is as i mentioned before that i cant buff myself..i tried setting max range 800 as kerberos said but still didnt make any difference..
10-10-2012 09:13 AM
Find all posts by this user
Hebdzik Offline
Tester

Posts: 1,235
Joined: Aug 2011
Reputation: 264
Version: 1.4.1.121
Post: #7
RE: need help awakned now
did you add also why you need to buff?

or did you try
press HOME button and sell on in self buffs?

Warning hammer!!! Use Search before you post something
If i hellp you, you can thx me by +1 Reputation
[Image: U63SU]
(This post was last modified: 10-10-2012 09:29 AM by Hebdzik.)
10-10-2012 09:28 AM
Find all posts by this user
dcsilviu89 Offline
http://adenaonmagmeld.webs.com
**

Posts: 203
Joined: Jan 2012
Reputation: 41
Version: 1.4.3.143
Post: #8
RE: need help awakned now
/cfg > party buffs > buffs by users > add new used > click the user name you selecter(your name for example)> add new buff to user > select buffs you want> click " auto party buffs off" (the result should be "auto party buffs on"> pause off.
if it doesnt work you're doing something wrong and you need to figure it by yourself.

[Image: ua5s1GQ.png]
10-10-2012 13:21 PM
Visit this user's website Find all posts by this user
alex87kalamaki Offline
Goblin Grave Robber
*

Posts: 11
Joined: Sep 2012
Reputation: 0
Version: 1.4.1.91
Post: #9
RE: need help awakned now
okk Wink i found it...that helped me mate..thanks a lot!!
10-10-2012 22:50 PM
Find all posts by this user
TheBl4ckPhoenix Offline
(^.^)
****

Posts: 1,886
Joined: Mar 2012
Reputation: 592
Version: 1.4.3.143
Post: #10
RE: need help awakned now
(10-10-2012 22:50 PM)alex87kalamaki Wrote:  okk Wink i found it...that helped me mate..thanks a lot!!

Lazy.
10-10-2012 23:00 PM
Find all posts by this user
Thread Closed 




User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)