Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 74 Vote(s) - 2.82 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Little Problem
Author Message
newgeneration Offline
Ratman Chieftain
*

Posts: 23
Joined: Mar 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.3.143
Post: #1
Little Problem
when i add 1 character on bot is ok but when i change l2 to another l2 ( if i have run 3 l2 ) and this where is bot start to slow make sph make skils at 2-3 seconds ... not non-stop when i turn back to this l2 he make it fast but when i'm on other 1 l2 ( other cahracter and look it he start to make skils 2-3 seconds per 1 :X ) can that be fixed ? if you understand me/
03-18-2011 13:33 PM
Find all posts by this user
ClockMan Offline
All Mighty
*******

Posts: 2,883
Joined: Jan 2011
Reputation: 497
Version: 1.4.3.143
Post: #2
RE: Little Problem
turn off "disable game background performance" in l2 options

[Image: owner.gif]
03-18-2011 14:11 PM
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  AntiBot problem SaintRose 2 500 10-05-2016 22:27 PM
Last Post: Vinter
  how to resolve this problem? lozjan 1 297 05-21-2016 06:13 AM
Last Post: martlegion
  I had a problem kinjiru01 20 3,238 12-10-2015 21:16 PM
Last Post: TheQQmaster
Sad License. problem jonathanf1 0 288 12-03-2015 18:31 PM
Last Post: jonathanf1
  Windows 10 problem Raaf1383 4 651 10-11-2015 07:57 AM
Last Post: rip2808
  update problem Dwnos01 0 463 07-12-2015 18:12 PM
Last Post: Dwnos01
  sound problem plz help volakas 1 244 07-12-2015 06:20 AM
Last Post: volakas
  Bot log out problem Grewell 4 360 07-11-2015 10:46 AM
Last Post: Grewell
  Problem with clients Bartekbrk 8 797 06-23-2015 18:05 PM
Last Post: grdx23
  Problem: L2T Launcher BlondieQueen 1 332 06-16-2015 07:56 AM
Last Post: Monoxide



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)