Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 5 Vote(s) - 3.8 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
L2blaze.net
Author Message
behter Offline
Gremlin
*

Posts: 5
Joined: Dec 2012
Reputation: 0
Version: 1.4.3.143
Post: #1
L2blaze.net

On servers list tower "worked" but. I can't kill gg. Some one can help ?

Close my post plizz)
(This post was last modified: 06-11-2013 00:51 AM by behter.)
06-10-2013 23:39 PM
Find all posts by this user
FuzYe Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 20
Joined: Nov 2011
Reputation: 2
Version: 1.4.1.112
Post: #2
RE: L2blaze.net

l2 Tower Work just fine Smile
06-11-2013 10:08 AM
Find all posts by this user
aekara12 Offline
Elpy
*

Posts: 1
Joined: Dec 2012
Reputation: 0
Version: 1.4.1.102
Post: #3
RE: L2blaze.net

my l2 tower dont work on l2blaze help please i put the l2 icon to start i press inject and it dont opens..

now when i press inject it pop up and window wich says Error 69-GG and l2 start normal but when i put my acc i get dc.. help pleasee
(This post was last modified: 06-11-2013 12:58 PM by aekara12.)
06-11-2013 10:32 AM
Find all posts by this user
gmto Offline
Elpy
*

Posts: 1
Joined: Mar 2013
Reputation: 0
Version: 1.4.3.143
Post: #4
RE: L2blaze.net

The only problem i have about this server is that i go in the varka village and i put the bot but most times when target mob dosent hit it also the path dosent work like other server :/
06-13-2013 09:53 AM
Find all posts by this user
baksas Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 13
Joined: Apr 2013
Reputation: 0
Version: 1.4.2.132
Post: #5
RE: L2blaze.net

(06-13-2013 09:53 AM)gmto Wrote:  The only problem i have about this server is that i go in the varka village and i put the bot but most times when target mob dosent hit it also the path dosent work like other server :/

How do you srt it up to work? Because i get error whenever i try to launch l2 using tower
06-13-2013 14:37 PM
Find all posts by this user
ouvenas Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 23
Joined: Aug 2012
Reputation: 0
Version: 1.4.3.143
Post: #6
RE: L2blaze.net

(06-13-2013 14:37 PM)baksas Wrote:  
(06-13-2013 09:53 AM)gmto Wrote:  The only problem i have about this server is that i go in the varka village and i put the bot but most times when target mob dosent hit it also the path dosent work like other server :/

How do you srt it up to work? Because i get error whenever i try to launch l2 using tower

Use gg killer.
06-13-2013 19:18 PM
Find all posts by this user
baksas Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 13
Joined: Apr 2013
Reputation: 0
Version: 1.4.2.132
Post: #7
RE: L2blaze.net

(06-13-2013 19:18 PM)ouvenas Wrote:  
(06-13-2013 14:37 PM)baksas Wrote:  
(06-13-2013 09:53 AM)gmto Wrote:  The only problem i have about this server is that i go in the varka village and i put the bot but most times when target mob dosent hit it also the path dosent work like other server :/

How do you srt it up to work? Because i get error whenever i try to launch l2 using tower

Use gg killer.

You mean enable gg block (tower feature) or download some sort of program?
06-13-2013 20:04 PM
Find all posts by this user
FuzYe Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 20
Joined: Nov 2011
Reputation: 2
Version: 1.4.1.112
Post: #8
RE: L2blaze.net

(06-13-2013 20:04 PM)baksas Wrote:  
(06-13-2013 19:18 PM)ouvenas Wrote:  
(06-13-2013 14:37 PM)baksas Wrote:  
(06-13-2013 09:53 AM)gmto Wrote:  The only problem i have about this server is that i go in the varka village and i put the bot but most times when target mob dosent hit it also the path dosent work like other server :/

How do you srt it up to work? Because i get error whenever i try to launch l2 using tower

Use gg killer.

You mean enable gg block (tower feature) or download some sort of program?

just Use GGkiller for Interlude and put it in System folder, you can find GGKiller here http://maxcheaters.com/forum/index.php?t...kattempt=1
06-14-2013 14:23 PM
Find all posts by this user
minos Offline
Elpy
*

Posts: 2
Joined: Sep 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.1.102
Post: #9
RE: L2blaze.net

It halfly works with GG killer but something weird happen, it can crash randomly (after playing some minutes) with a message that I dont really remember exactly but was something like Verifycation failed and also crash if you minimize the game.
06-15-2013 20:29 PM
Find all posts by this user
minos Offline
Elpy
*

Posts: 2
Joined: Sep 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.1.102
Post: #10
RE: L2blaze.net

I have found the antibot used on l2blaze, it is called CatsGuard, l2.exe call nProtect.des to kill l2tower after a few minutes, the security is on loginserver as if you try to log with a clean client you will get disconnected on character selection. Do any one know what to use to kill nProtect.des sub process ? tried with remotedll but says that nProtect.des is loaded statically, any thoughts on this ?

Here is an example of the implementation on the server side:

https://subversion.assembla.com/svn/l2-m...Guard.java
(This post was last modified: 06-19-2013 13:58 PM by minos.)
06-19-2013 03:06 AM
Find all posts by this user
Thread Closed 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  L2BLAZE.NET 23.01.2018 DANY2905 0 764 01-24-2018 14:41 PM
Last Post: DANY2905
  l2blaze.net x70 justys1995 0 983 03-01-2014 04:50 AM
Last Post: justys1995
  l2blaze.net Jhonnathan 2 1,330 10-05-2013 21:21 PM
Last Post: Jhonnathan
Bug l2blaze.net tower dont work? loveme 7 8,316 05-02-2012 10:41 AM
Last Post: loveme



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)