Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
L2 Tower Problem
Author Message
noctaelius Offline
Goblin Grave Robber
*

Posts: 11
Joined: Jan 2014
Reputation: 0
Version: 1.4.1.118
Post: #1
L2 Tower Problem

First of all ty for reading.

after I woke up this morning, turn on the pc and execute the l2 tower
for obvious reasons and came out a window in the lower right edge, it is say something like "Load Failed, I unsupported game version" then the l2 close, i try again but this time came this window [Image: wivjaq.jpg]

so i try to update the license and this happens [Image: ingze0.jpg]

yesterday i was boting fine with the summoner scripts and nothing weird happens (ty for the excellent Summoner Scripts welkinds)

Ty for reading again
PD:Sorry for my english it's not my native language
(This post was last modified: 02-03-2014 00:11 AM by noctaelius.)
02-03-2014 00:00 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  tower forgets settings aparadekt0s 2 840 11-30-2018 09:53 AM
Last Post: DakotaClune
  L2 Zaken Classic problem kvourg13 0 298 10-07-2018 05:29 AM
Last Post: kvourg13
  problem with the programm killbill 1 476 11-15-2017 02:54 AM
Last Post: kbelinh0
  l2 tower for l2 mid? peppe96 0 493 11-05-2017 14:32 PM
Last Post: peppe96
  L2 tower on E-global x3 Madionne 0 402 10-22-2017 20:58 PM
Last Post: Madionne
Sad License. problem jonathanf1 1 1,026 04-19-2017 23:07 PM
Last Post: Jonathan6666
  Problem... Critical error [c6 server] Nasif 2 1,372 10-18-2016 13:48 PM
Last Post: Verb
  AntiBot problem SaintRose 2 1,622 10-05-2016 22:27 PM
Last Post: Vinter
  Autofarm Script repeat without condition problem. either 3 1,270 05-25-2016 01:00 AM
Last Post: TheQQmaster
  how to resolve this problem? lozjan 1 948 05-21-2016 06:13 AM
Last Post: martlegion



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)