Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 7 Vote(s) - 3.14 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
L2 Tower pl - interlude.
Author Message
astoria Offline
Gremlin
*

Posts: 6
Joined: Oct 2012
Reputation: 0
Version: 1.4.1.116
Post: #1
L2 Tower pl - interlude.

Witam.
Mam mały problem z którym nie wiem co zrobić. Gram na serwerze l2 Psycho który ma zabezpieczenia na Boty. Ale wiem, że starsza wersja Towera działa osobom w moim klanie. Na najnowszej wersji w ogóle się proces Lineage nie odpala i wyskakuje okienko " Protect Block - press OK" na starej wersji wszystko pięknie, ale gdy wchodzę do gry nie pojawia się panel po wpisaniu //cfg i po kilku sekundach wywala mnie z gry, żadnego errora, okienka - nic.
http://scr.hu/0e3z/de76a
Tylko taki error wyskakuje od Towera.
11-01-2012 14:04 PM
Find all posts by this user
Thread Closed 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Information Win 10 Fechando L2 ao injetar L2 Tower moralll2 1 648 05-13-2020 00:45 AM
Last Post: marxzin
  L2 tower gets recgnised kostpan 0 413 04-19-2020 05:10 AM
Last Post: kostpan
  Interlude Augment script/plugin - l2mid anheoo 4 5,675 04-05-2020 10:59 AM
Last Post: icarox3
  Bypass Interlude Protection (Video) enio12 3 3,106 09-20-2019 22:00 PM
Last Post: EfrenGusikowski
  Help L2 Tower Editor Error guarnieri2008 17 14,448 09-08-2019 21:54 PM
Last Post: boechel1
  tower for c4 akahexone 4 1,947 08-29-2019 19:39 PM
Last Post: Joseph R
  tower forgets settings aparadekt0s 2 1,389 11-30-2018 09:53 AM
Last Post: DakotaClune
  L2 Mafia [Ken Orwen] Interlude xKIDutz 0 533 11-02-2018 21:44 PM
Last Post: xKIDutz
  LF AutoAugment Script for Interlude Server lefterhs1994 0 937 01-15-2018 18:33 PM
Last Post: lefterhs1994
  l2 tower for l2 mid? peppe96 0 885 11-05-2017 14:32 PM
Last Post: peppe96



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)