Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 7 Vote(s) - 3.14 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
L2 Tower pl - interlude.
Author Message
astoria Offline
Gremlin
*

Posts: 6
Joined: Oct 2012
Reputation: 0
Version: 1.4.1.116
Post: #1
L2 Tower pl - interlude.
Witam.
Mam mały problem z którym nie wiem co zrobić. Gram na serwerze l2 Psycho który ma zabezpieczenia na Boty. Ale wiem, że starsza wersja Towera działa osobom w moim klanie. Na najnowszej wersji w ogóle się proces Lineage nie odpala i wyskakuje okienko " Protect Block - press OK" na starej wersji wszystko pięknie, ale gdy wchodzę do gry nie pojawia się panel po wpisaniu //cfg i po kilku sekundach wywala mnie z gry, żadnego errora, okienka - nic.
http://scr.hu/0e3z/de76a
Tylko taki error wyskakuje od Towera.
11-01-2012 14:04 PM
Find all posts by this user
Thread Closed 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  l2 tower for l2 mid? peppe96 0 97 11-05-2017 14:32 PM
Last Post: peppe96
  Interlude Augment script/plugin - l2mid anheoo 2 2,803 10-23-2017 06:35 AM
Last Post: K4mus
  L2 tower on E-global x3 Madionne 0 71 10-22-2017 20:58 PM
Last Post: Madionne
Wink LifeDrain start 12.05.2017 Interlude drosgardius 0 323 05-10-2017 23:37 PM
Last Post: drosgardius
  i cannot detect a window on a interlude server PraetorFTW 0 532 12-19-2016 14:59 PM
Last Post: PraetorFTW
  l2 tower high five zpesiez 7 5,723 05-13-2016 13:21 PM
Last Post: pavelka99
  L2 tower connect -Infinity Odissey win 10 tutorial darkbee 6 2,098 05-09-2016 20:11 PM
Last Post: diegomadmax
  LF Interlude low/mid rate Server with working l2tower pwsriddick 1 1,002 04-22-2016 21:26 PM
Last Post: Higorkovic
  c6 tower protect d1mmka 2 839 04-03-2016 16:16 PM
Last Post: gamias1
  Tower Prenium manejo21 1 636 04-01-2016 12:31 PM
Last Post: Fox



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)