Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 3.33 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
L2 Tower need help
Author Message
MyMasta Offline
Elpy
*

Posts: 1
Joined: Nov 2012
Version: None
Post: #1
L2 Tower need help
Hi guys! I have really big problem;/ I have played on server with anti bot, in my opinion its a anty bot client side so plz tell me how i can to bypass that? When i run my l2tower, click on run and inject x1 Lineage starts, but when will shown "Launch Interlude" Lineage turn off. LF HELP
11-07-2012 18:16 PM
Find all posts by this user
Thread Closed 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  l2 tower for l2 mid? peppe96 0 95 11-05-2017 14:32 PM
Last Post: peppe96
  L2 tower on E-global x3 Madionne 0 70 10-22-2017 20:58 PM
Last Post: Madionne
  l2 tower high five zpesiez 7 5,722 05-13-2016 13:21 PM
Last Post: pavelka99
  L2 tower connect -Infinity Odissey win 10 tutorial darkbee 6 2,094 05-09-2016 20:11 PM
Last Post: diegomadmax
  c6 tower protect d1mmka 2 838 04-03-2016 16:16 PM
Last Post: gamias1
  Tower Prenium manejo21 1 636 04-01-2016 12:31 PM
Last Post: Fox
  Version L2 Tower 1.4.2.142 fusk 1 1,223 12-09-2015 06:18 AM
Last Post: brandon419
  Alert message when starting l2 client (after deleting l2 tower) likeorange 0 423 12-03-2015 00:31 AM
Last Post: likeorange
  bypass tower in SmarthGuard ? alexandretower2015 0 1,468 11-25-2015 20:54 PM
Last Post: alexandretower2015
  l2woe - tower don't work urso110 0 439 11-23-2015 01:44 AM
Last Post: urso110



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)