L2Tower Discord Let's keep the community alive with discord. Discussions about plugins and scripts L2Tower Discord

Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 9 Vote(s) - 3.11 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
l2.bin error
Author Message
Odz Offline
Elpy
*

Posts: 1
Joined: May 2012
Reputation: 0
Version: 1.4.1.85
Post: #1
l2.bin error

I've done everything old inject system etc but when i log in game and i have injected client(always when in character selection list) as fast as i get logged i get l2.bin error :/ pls help me


ty in advance
06-17-2012 11:39 AM
Find all posts by this user
proteu Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 7
Joined: Mar 2012
Reputation: 0
Version: 1.4.1.87
Post: #2
RE: l2.bin error

FOLKS I AM A NOBODY ZE, the more I understood and I esplicar geito the easiest since it nobody does. 1 lowers the englesh Lwalker preferably (though he'll be in when you press the home in Japanese) 2 ° will in path and click on the briefcase and go in the game and click disable l2bin brand gameg game and simulation (advice always has another game in another reparticiao on your pc) push to start (run) 3rd open many more screens necessary not only get the game to where it appears the characters, done that, turn the tower design as our friend did in advancead click the last three items and inject windows q last option under inject intro process. 4 and q go in the game so you put the pin opened and good game using the / cfg ok who want to configure can press the home and set it too. I hope I have been most useful here since we all worship and not complicate esplicao right to not get that roll around. and sorry i was worth something Proteus
06-17-2012 11:52 AM
Find all posts by this user
4what Offline
Elpy
*

Posts: 1
Joined: Apr 2012
Reputation: 0
Version: 1.4.3.143
Post: #3
RE: l2.bin error

Drag mouse to my computer click right mouse then go to properties ->> then remote settings ->> then advancment ->> then click on first settings ->> then data exeucution prevention -->> and then click on Turn on DEP for all programs and services ............ after that click add and add l2tower and l2 walker . Hope it will help you Smile
07-10-2012 15:47 PM
Find all posts by this user
Thread Closed 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Fatal error, black screen durkocz 0 89 04-04-2024 17:58 PM
Last Post: durkocz
Exclamation Critical ERROR Getty 3 4,775 07-09-2020 18:47 PM
Last Post: JennaDeh
  Error when injecting the process epica 0 2,577 02-26-2020 14:41 PM
Last Post: epica
  Problem... Critical error [c6 server] Nasif 2 4,186 10-18-2016 13:48 PM
Last Post: Verb
  Cheat or RAM error... kresko 1 3,432 07-28-2016 13:03 PM
Last Post: Hebdzik
  error during l2tower startup: hresult:0x8007007E zygis12312 1 2,938 07-07-2016 09:24 AM
Last Post: Snakers
  critical error thegust 1 2,632 06-15-2016 10:32 AM
Last Post: buzika
Information ERROR AT NA OFFICIAL SERVER(ZAKEN) Caaioc 2 3,635 12-02-2015 22:42 PM
Last Post: likeorange
  /xcfg filter option error rampage186 6 4,190 12-02-2015 21:21 PM
Last Post: rampage186
  Launcher Error tanksz 1 2,428 11-26-2015 13:13 PM
Last Post: exterminadorbr2



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)