Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 58 Vote(s) - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak używać zeby dzialalo?
Author Message
juhmen15 Offline
Gremlin
**

Posts: 5
Joined: Sep 2011
Version: None
Post: #1
Jak używać zeby dzialalo?
Chcialbym sie zapytac czy jest jakas osoba ktora mogla by w jakis sposob opisac co trzeba zrobic z patchami, ktore niektore osoby umieszczaja. L2 Tower uruchamia mi sie , ale nie wiem co trzeba dalej robic. Prosze o pomoc.
09-21-2011 18:23 PM
Find all posts by this user
Daczu Offline
Zaken's Royal Guard
*

Posts: 51
Joined: Aug 2011
Reputation: 3
Version: 1.4.1.118
Post: #2
RE: Jak używać zeby dzialalo?
Wszystko jest opisane na tym forum
09-21-2011 18:27 PM
Find all posts by this user
juhmen15 Offline
Gremlin
**

Posts: 5
Joined: Sep 2011
Version: None
Post: #3
RE: Jak używać zeby dzialalo?
Opisane co nieco jest, doszedlem co trzeba zrobic zeby L2T sie uruchomil. Jesli wiesz o co chodzi z tymi patchami to prosze napisz Moze i jest to opisane na tym forum ale nie do konca wiem gdzie tego szukac ;/
09-21-2011 19:15 PM
Find all posts by this user
Daczu Offline
Zaken's Royal Guard
*

Posts: 51
Joined: Aug 2011
Reputation: 3
Version: 1.4.1.118
Post: #4
RE: Jak używać zeby dzialalo?
Tu wszystko jest opisane.
09-21-2011 19:32 PM
Find all posts by this user
juhmen15 Offline
Gremlin
**

Posts: 5
Joined: Sep 2011
Version: None
Post: #5
RE: Jak używać zeby dzialalo?
Z tego co tu podales (wg mnie co zrozumialem) jest jak uruchomic L2T, ale nic o patchach, jak dodawac, jak dzialaja, jak uruchamiac.
(This post was last modified: 09-21-2011 19:51 PM by juhmen15.)
09-21-2011 19:51 PM
Find all posts by this user
yahoo Offline
Gremlin
**

Posts: 8
Joined: Sep 2011
Version: None
Post: #6
RE: Jak używać zeby dzialalo?
english please
09-21-2011 20:40 PM
Find all posts by this user
Drunk Offline
Beta Tester

Posts: 12
Joined: Aug 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.1.83
Post: #7
RE: Jak używać zeby dzialalo?
(09-21-2011 19:51 PM)juhmen15 Wrote:  Z tego co tu podales (wg mnie co zrozumialem) jest jak uruchomic L2T, ale nic o patchach, jak dodawac, jak dzialaja, jak uruchamiac.

Autoupdate feature takes care of everything related to bot itself.
If you mean patching game's system folder - you don't need that at all in most cases. Just use "Run & Inject x" button in bot launcher.

P.S. Sorry for English.

The one who smiles when things go wrong has found someone to blame it on
09-21-2011 20:55 PM
Find all posts by this user
juhmen15 Offline
Gremlin
**

Posts: 5
Joined: Sep 2011
Version: None
Post: #8
RE: Jak używać zeby dzialalo?
A jest jakas instrukcja obsługi tego programu? Czy ten program sam z siebie działa i nie potrzebuje żadnej inicjatywy ze strony uzytkownika?
09-22-2011 11:03 AM
Find all posts by this user
ClockMan Offline
All Mighty
*******

Posts: 2,883
Joined: Jan 2011
Reputation: 497
Version: 1.4.3.143
Post: #9
RE: Jak używać zeby dzialalo?
(09-22-2011 11:03 AM)juhmen15 Wrote:  A jest jakas instrukcja obsługi tego programu? Czy ten program sam z siebie działa i nie potrzebuje żadnej inicjatywy ze strony uzytkownika?

A moze frytki do tego ? Do Windows'a tez potrzebujesz instrukcje ?
Poczytaj forum, wiele przydatnych informacji tu znajdziesz.

[Image: owner.gif]
09-22-2011 11:25 AM
Visit this user's website Find all posts by this user
Daczu Offline
Zaken's Royal Guard
*

Posts: 51
Joined: Aug 2011
Reputation: 3
Version: 1.4.1.118
Post: #10
RE: Jak używać zeby dzialalo?
Tak ciężko poszukać? Boli? link
09-22-2011 11:31 AM
Find all posts by this user
Thread Closed 




User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)