Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 1.67 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
I Can't
Author Message
deehused Offline
Elpy
*

Posts: 1
Joined: May 2012
Reputation: 0
Version: 1.4.2.133
Post: #1
I Can't
Staff,

Please help me

I can not play with L2 Tower.

I look at the tutorial, but there is an option to change. Dll to. Exe or bin, but on my computer this option does not exist.

Please help me ...

Another problem I have is: The server that I play is original and has no l2.exe, the game only starts with a Launcher

Please help me
05-29-2012 21:45 PM
Find all posts by this user
Fox Away
Fraka-kaka-kaka-kaka-kow!
******

Posts: 5,612
Joined: Oct 2011
Reputation: -6666548
Version: 1.4.2.142
Post: #2
RE: I Can't
the tutorials are for retail servers. for your other problems use google or even help guides have something about bin to exe


G2A is a fantastic web-store where you can buy games cheap (40%+ Discounts!)
[Image: uaFndGu.gif]
05-30-2012 01:20 AM
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 




User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)