Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 3.25 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[General Error] Couldn't allocate memory..
Author Message
t2avIss Offline
Elpy
*

Posts: 1
Joined: Aug 2012
Reputation: 0
Version: 1.4.2.131
Post: #1
[General Error] Couldn't allocate memory..

I'm playing on L2cleaver w/ 1.4.1.81
It worked just fine yesterday, but today it gives me this error message:

Code:
Load: General Error: Couldn't allocate memory in remote process.
Since I can't start L2.exe w/ Tower I usually inject during char selection screen and as I said it worked just fine till now.
I'm using a clean IL system (by Raule) and edited the l2.ini.

P.S: You guys did a very nice job making this program!
08-16-2012 16:28 PM
Find all posts by this user
Thread Closed 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Exclamation Critical ERROR Getty 3 942 07-09-2020 18:47 PM
Last Post: JennaDeh
  Error when injecting the process epica 0 842 02-26-2020 14:41 PM
Last Post: epica
  Diamond Keto 24/7:-Help gain energy, enhance memory power RachelColon 0 304 10-19-2019 12:44 PM
Last Post: RachelColon
  Subaru FAST III Europe + General [05.2019] Multilingual adrbekk 0 2,199 10-09-2019 02:05 AM
Last Post: adrbekk
  Help L2 Tower Editor Error guarnieri2008 17 14,509 09-08-2019 21:54 PM
Last Post: boechel1
  Avast free antivirus installation error, HELP! Jasmn18 0 460 03-15-2019 14:23 PM
Last Post: Jasmn18
  Problem... Critical error [c6 server] Nasif 2 1,951 10-18-2016 13:48 PM
Last Post: Verb
  Cheat or RAM error... kresko 1 1,746 07-28-2016 13:03 PM
Last Post: Hebdzik
  error during l2tower startup: hresult:0x8007007E zygis12312 1 1,475 07-07-2016 09:24 AM
Last Post: Snakers
  critical error thegust 1 1,312 06-15-2016 10:32 AM
Last Post: buzika



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)