Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
gameguard fail
Author Message
zdzislawPL Offline
VIP Member
***

Posts: 86
Joined: Jul 2012
Reputation: 2
Version: 1.4.3.143
Post: #1
gameguard fail
staram sie uzywac l2tower na l2.com
podobno tutaj nie ma z tym problemu.

licencje mam postepuje zgodnie z instrukcjami a przynajmniej tak mi sie wydaje, korzystam np z run & inject 1x albo into process ladnie sie loguje itp ale po zalogowaniu natychmiast dostaje komunikat

gameguard fail please restart l2

co robie zle o czyms zapomnialem ?
09-14-2014 12:20 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Sakaszli Offline
I'm too pro to be pro.
*******

Posts: 1,189
Joined: Jan 2011
Reputation: 484
Version: 1.4.2.134.5b
Post: #2
RE: gameguard fail
odpalile┼Ť lanucher l2 po podmianie dsetup.dll?
lanuncher skanuje folder system przy starcie
09-14-2014 22:43 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
zdzislawPL Offline
VIP Member
***

Posts: 86
Joined: Jul 2012
Reputation: 2
Version: 1.4.3.143
Post: #3
RE: gameguard fail
skasowalem folder gameguard z systemu jakis plik tez GameGuard.des kiedujac sie ta instrukcja
http://mmoct.eu/showthread.php?t=64020

co dziwne folder gaeguard caly czas sie pojawia po wlaczeniu ale moze tak ma byc nie wiem Smile

teraz dostaje dc przed logowaniem komunikat podczas proby wpisania loginu i hasla jest taki:

the ganeguard file is damage.
pleas reinstall gameguard
(erorCode=610)

hmmm jak przeinstalowav gameugarda?

widze ze to zalezy jaki plik dsetup.dll w sieci znajde to rozne dziwne informacje wyskakuja albo przed logowaniem albo po.
ale nawet znalalezlm tutaj temat ktory plik nalezy pobrac na serwer ofa i to tez nie dziala a gameguard folder w systemie caly czas sie pojawia

nie wiem co robic dobrze podmieniam ten plik ale jak tylko odplam l2 pojawia sie katalog gameguard i pozniej dostaje dc juz po zalogowaniu

czy mozecie podac jaki ma byc plik dsetup.dll na lineage2.com ?

i dlaczego ten katalog gemeguard caly czas sie pokazuje
(This post was last modified: 09-15-2014 00:11 AM by zdzislawPL.)
09-14-2014 23:15 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Sakaszli Offline
I'm too pro to be pro.
*******

Posts: 1,189
Joined: Jan 2011
Reputation: 484
Version: 1.4.2.134.5b
Post: #4
RE: gameguard fail
09-15-2014 02:34 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
zdzislawPL Offline
VIP Member
***

Posts: 86
Joined: Jul 2012
Reputation: 2
Version: 1.4.3.143
Post: #5
RE: gameguard fail
bardzo dziekuje przeinstalowalem raz jeszcze wszystko co tylko moglem z odpowiednim dsetup`em Tongue i teraz dziala

naprawde bardzo dziekuje Smile
09-15-2014 15:29 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  gameguard i l2.bin do l2.exe Jukens 0 1,189 12-26-2014 15:05 PM
Last Post: Jukens
  L2 VALIANCE NAIA GAMEGUARD FAIL issnaia 3 1,542 05-28-2014 03:59 AM
Last Post: bartek2664
  gameguard fail Robero78 0 887 06-06-2013 20:39 PM
Last Post: Robero78



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)