Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Changing HTML Code - Auto Farm
Author Message
tophersoccer Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 422
Joined: Aug 2012
Reputation: 142
Version: 1.4.3.143
Post: #1
Changing HTML Code - Auto Farm

Would anyone be interested about how to automatically update the html code received from the NPC teleport dialogue? So for example lets say you have your Auto-Farm script running and then your bots get stuck at the teleport NPC because ncsoft changed the html code...and then you gotta run the /html plugin and manually change the teleport and msg strings inside your Auto-Farm script. This has been a pain in my ass so I figured I would do something about it and try to automatically update the html code for the teleportation selection in my Auto-Farm script. I believe I have found a way to remedy this problem so I wanted to ask if it was desirable by others before I go balls deep into this issue. This is by no means a script or plugin that I could hand over and it will fix all your problems, but rather a process that I could teach and show others how to do. Although I do have working code that will teleport you to Imperial Tomb and Wall of Argos no matter what kind of changes ncsoft tries to do in the html code for the npc dialogue(i think).
I haven't really searched around on the site to see if there was anyone else that has approached this issue so I just went ahead and made this thread to see if anyone would respond LOL.
Anyways...let me know what you guys think. If I didn't explain something very well or if you have any questions, please let me know.

-tophersoccer
(This post was last modified: 07-12-2014 12:30 PM by tophersoccer.)
07-12-2014 12:22 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
lifenz Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 62
Joined: Feb 2014
Reputation: 33
Version: 1.4.2.142
Post: #2
RE: Changing HTML Code - Auto Farm

Hello,

I solved this issue and I am selling the function library here : http://forum.l2tower.eu/thread-select-np...lay-string
07-12-2014 20:01 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
tophersoccer Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 422
Joined: Aug 2012
Reputation: 142
Version: 1.4.3.143
Post: #3
RE: Changing HTML Code - Auto Farm

(07-12-2014 20:01 PM)lifenz Wrote:  Hello,

I solved this issue and I am selling the function library here : http://forum.l2tower.eu/thread-select-np...lay-string

Okay cool so someone has worked with this! I am curious to how you iterate through the html code. What I did was just keep finding the string "teleport" and then substring the characters that I need after "teleport". Could I private message you my code and you can see what I have done? Its messy and not very efficient but it works! I think....
(This post was last modified: 07-12-2014 20:45 PM by tophersoccer.)
07-12-2014 20:43 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
tophersoccer Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 422
Joined: Aug 2012
Reputation: 142
Version: 1.4.3.143
Post: #4
RE: Changing HTML Code - Auto Farm

yeah it totally works! I have a function that will teleport to the right location! All you gotta do it put in the teleport number that is in the list. So if you want to go to Giran in the teleport list, which is the third teleport in the list, then you put in "3" and it goes to Giran! No matter if its the 2nd teleport, 5th, or 1st, it works!

You guys are missing out!
(This post was last modified: 07-19-2014 08:57 AM by tophersoccer.)
07-19-2014 08:55 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
spitfirelmd Offline
Porta
*

Posts: 44
Joined: Jan 2014
Reputation: 7
Version: 1.4.2.142
Post: #5
RE: Changing HTML Code - Auto Farm

How do you fix it ? beacause its a big deal in scripts this issue.., all the scripts use a npc teleport
07-25-2014 00:58 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
tophersoccer Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 422
Joined: Aug 2012
Reputation: 142
Version: 1.4.3.143
Post: #6
RE: Changing HTML Code - Auto Farm

I substring out the specific piece of code that i need in the html code right before i teleport.

Although I think kerberos has a easier way to do lol, he uses GetLinkForText() somehow, theres a post i read where he talks about it but I didn't really understand how to get the teleport string locations
(This post was last modified: 08-11-2014 14:16 PM by tophersoccer.)
07-25-2014 08:51 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Auto Augment - Services / AIO NPC. 2pho3nix 11 14,602 07-27-2020 09:37 AM
Last Post: z3renity
  script auto farm help twisterfire 5 3,543 07-10-2018 22:43 PM
Last Post: TMBlack
  help pls time code lucasdrag 4 2,639 11-18-2015 22:33 PM
Last Post: TheQQmaster
  Help, with "Auto" De-level script JavaFan 3 2,242 11-12-2015 17:18 PM
Last Post: JavaFan
  [HELP] Auto Saved DC ! nikevers 0 1,458 07-28-2015 00:32 AM
Last Post: nikevers
  AUTO RES ACCEPT sonsfully 17 8,739 07-15-2015 19:59 PM
Last Post: Maveco
  Auto Accept Res Not working aywka 32 12,634 07-10-2015 08:16 AM
Last Post: TheQQmaster
Information pet auto attack alexanderkalm 0 2,067 07-09-2015 06:14 AM
Last Post: alexanderkalm
  BEST SPOT FARM LV 92/94 budarox 0 1,854 07-08-2015 20:55 PM
Last Post: budarox
  WTB Auto accept mail scripts or plugins king200527 0 1,654 07-07-2015 11:39 AM
Last Post: king200527



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)