Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bot Lineage 2 ii
Author Message
apolo50 Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 7
Joined: Aug 2014
Reputation: 0
Version: 1.4.1.121
Post: #1
Bot Lineage 2 ii

quero saber como colocar bot no lineage 2 ii http://www.lineageii.com.br/

eu entro com bot so que bot não consegue reconheçer target e nem ataca fica como se eu n estive-se no bot como que faço ?
11-08-2015 03:34 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Alguém conseguiu fazer funcionar o l2tower no Lineage 2 classic talking island ? botdoido 1 3,727 12-08-2018 21:16 PM
Last Post: Paralyzer
  Lineage II: Infinite Odyssey - Problemas para Exercutar agnespm 3 3,609 07-28-2017 03:48 AM
Last Post: joaoflavio
  Lineage 2 Tower parou de funcionar msfernan 3 3,627 04-11-2016 13:53 PM
Last Post: uenercoelho
  lineage II darckangel67 0 1,153 11-13-2015 05:59 AM
Last Post: darckangel67
Star Lineage II World (Interlude) Marcus123321 14 9,272 11-11-2015 05:46 AM
Last Post: apolo50
  lineage oficial shilen lucas956 0 1,462 03-20-2015 04:47 AM
Last Post: lucas956
  Lineage 2 crash report exterminator55 0 2,063 01-05-2015 04:47 AM
Last Post: exterminator55
Exclamation Critical Error no Lineage richard153 0 1,341 09-02-2014 03:26 AM
Last Post: richard153
Exclamation lineage para de responder ao ser aberto. maicmorezer 0 1,240 10-25-2013 01:27 AM
Last Post: maicmorezer



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)