Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 3.38 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
blad przy wstrzykiwaniu
Author Message
zdzislawPL Offline
VIP Member
***

Posts: 86
Joined: Jul 2012
Reputation: 2
Version: 1.4.3.143
Post: #1
blad przy wstrzykiwaniu
wczesniej dzialalo na 4game a teraz mam oto taki problem. nie bardzo rozumiem o co chodzi. prosze o pomoc

[Image: scaled.php?server=545&filename=dadsa...es=landing]
08-06-2012 22:05 PM
Find all posts by this user
Onomatopeja Offline
VIP Member
***

Posts: 338
Joined: Sep 2011
Reputation: 34
Version: 1.4.2.142
Post: #2
RE: blad przy wstrzykiwaniu
czy ja dobrze widze ze twoj plik l2.exe to jest l2.exe.exe ? Wink

co do innovy nie pomoge
08-06-2012 23:22 PM
Find all posts by this user
ClockMan Offline
All Mighty
*******

Posts: 2,883
Joined: Jan 2011
Reputation: 497
Version: 1.4.3.143
Post: #3
RE: blad przy wstrzykiwaniu
Czy ja dobrze widze czy brakło ramu ?

[Image: owner.gif]
08-06-2012 23:59 PM
Visit this user's website Find all posts by this user
Fox Away
Fraka-kaka-kaka-kaka-kow!
******

Posts: 5,627
Joined: Oct 2011
Reputation: -6666548
Version: 1.4.2.142
Post: #4
RE: blad przy wstrzykiwaniu
Chyba wirtualnej pamięci jest pełna


G2A is a fantastic web-store where you can buy games cheap (40%+ Discounts!)
[Image: uaFndGu.gif]
08-07-2012 00:13 AM
Visit this user's website Find all posts by this user
Hebdzik Offline
Tester

Posts: 1,235
Joined: Aug 2011
Reputation: 264
Version: 1.4.1.121
Post: #5
RE: blad przy wstrzykiwaniu
jak na moje to brak ramu Big Grin
ja na jednym kompie w pracy gdzie jest 1 GB ramu jak odpale 1 okna z l2+l2t na pliku nosleep to po minimalizacji okna, dopaleniu kilku zakladek firefoxa, a nastepnie maksymalizacji okna wywala blad l2 o braku ramu. blad w bardzo duzym stopniu przypomina ten z screena

Warning hammer!!! Use Search before you post something
If i hellp you, you can thx me by +1 Reputation
[Image: U63SU]
(This post was last modified: 08-07-2012 07:49 AM by Hebdzik.)
08-07-2012 07:48 AM
Find all posts by this user
zdzislawPL Offline
VIP Member
***

Posts: 86
Joined: Jul 2012
Reputation: 2
Version: 1.4.3.143
Post: #6
RE: blad przy wstrzykiwaniu
faktycznie smiesznie wyglada to exe.exe Smile
ale ramu mi nie brakuje nic mi sie nie spalilo mam jeszcze drugie tyle kiedy odpalam l2 i towera.

to nie moze byc wina ramu czy ktos moze mi udzielic pomocy dopiero co zaczalem grac a tutaj cos takiego ?
(This post was last modified: 08-07-2012 16:46 PM by zdzislawPL.)
08-07-2012 11:14 AM
Find all posts by this user
Thread Closed 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  blad przy starcie zdzislawPL 4 1,279 07-23-2012 19:03 PM
Last Post: zdzislawPL



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)