Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 4.5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
blad przy starcie
Author Message
zdzislawPL Offline
VIP Member
***

Posts: 86
Joined: Jul 2012
Reputation: 2
Version: 1.4.3.143
Post: #1
blad przy starcie
I try to run the https://eu.4game.com/ l2tower.
I'm sure I set everything right but when I clicked, I get the error

--------------------------

staram sie uruchomic l2tower na https://eu.4game.com/.
Wydaje mi sie ze wszystko dobrze ustawilem ale w momencie kiedy klikam "run and inject" dostaje error

[Image: scaled.php?server=692&filename=bladz...es=landing]
07-23-2012 17:47 PM
Find all posts by this user
Sakaszli Offline
I'm too pro to be pro.
*******

Posts: 1,189
Joined: Jan 2011
Reputation: 484
Version: 1.4.2.134.5b
Post: #2
RE: blad przy starcie
wszystko jest na forum, ale nie... lepiej najebać 3000 tematów które były poruszane 4000x

http://forum.l2tower.eu/forum-help-tutorial-f-a-q
07-23-2012 17:50 PM
Visit this user's website Find all posts by this user
zdzislawPL Offline
VIP Member
***

Posts: 86
Joined: Jul 2012
Reputation: 2
Version: 1.4.3.143
Post: #3
RE: blad przy starcie
czytalem tyle ile znalazlem nie zadaje glupich pytan.
wiesz co to jest kleska urodzaju ? byc moze jestes na tym forum tak dlugo ze pamietasz wszystkie tematy ale jest tego tyle ze nie sposob tego ogarnac i byc pewnym czy dany temat rozwiaze moj problem.


co do tego tematu
http://forum.l2tower.eu/thread-%E2%9C%96...ver-innova

dawno to zrobilem i nie dziala, dostaje ten blad,
prosze o pomoc

nie chce byc tym zlym po prostu mam problem i staram sie kogos poradzic.

----------------
I read as many I found, I do not ask stupid questions.
know what a defeat of plenty? Perhaps you are on this board for so long that you remember everything, but it's so much that it is impossible to find and be absolutely sure about the remedy my problem.


about this theme
http://forum.l2tower.eu/thread-% E2% 9C% 96guide% E2% 9C% 96-how-to-run-l2tower-on-eu-server-Innova

I did a long time ago and does not work
07-23-2012 18:47 PM
Find all posts by this user
ClockMan Offline
All Mighty
*******

Posts: 2,883
Joined: Jan 2011
Reputation: 497
Version: 1.4.3.143
Post: #4
RE: blad przy starcie
niewiem czy na L2EU sie cos w ostatnim czasie nie zmieniło..
Błąd który dostajesz jest ciekawy, jeśli masz l2 na kompie pod inny serwer to sprawdź wpierw tam by wiedzieć czy to jest server specyfic czy poprostu coś u ciebie na kompie.

[Image: owner.gif]
07-23-2012 18:52 PM
Visit this user's website Find all posts by this user
zdzislawPL Offline
VIP Member
***

Posts: 86
Joined: Jul 2012
Reputation: 2
Version: 1.4.3.143
Post: #5
RE: blad przy starcie
kurde nie martw mnie liczylem na to ze ten porogram bedzie tam dzialac, mam jeszcze clienta jednego servera ale tam jest jakis nowarotski antybot i nie bede nawet probowac bo tam sprzedaja odrazu bana na sprzet, a grywam tam czasami.

ktos zna jeszcze jakies rozwiazanie albo gra na 4game ?

moze wniose male usciclenie, nie znams ie na tym ale nie sadze zeby problem byl w zlej konfiguracji po prostu klikajac l2.exe nie da sie uruchomic gry trzeba wejsc na strone i kliknac pley wtedy gra zadziala a link w l2 tower ktory sie podaje jest do l2.exe ktos wie co z tym zrobic ?
(This post was last modified: 07-23-2012 19:36 PM by zdzislawPL.)
07-23-2012 19:03 PM
Find all posts by this user
Thread Closed 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  blad przy wstrzykiwaniu zdzislawPL 5 756 08-07-2012 11:14 AM
Last Post: zdzislawPL



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)