Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
anyone can fix it?!
Author Message
vargemalegre Offline
Elpy
*

Posts: 2
Joined: Sep 2015
Reputation: 0
Version: 1.4.2.142
Post: #1
anyone can fix it?!
when I write / xcfg such error appears on my screen, anyone can learn how to fix it?


Attached File(s) Thumbnail(s)
   
09-24-2015 22:46 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
gorinosho Offline
VIP Member
***

Posts: 82
Joined: Oct 2011
Reputation: 7
Version: 1.4.3.143
Post: #2
RE: anyone can fix it?!
Use editor w/o logging.

Trimis de pe al meu VOYAGER2 DG310 folosind Tapatalk
09-29-2015 19:21 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
blah Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 48
Joined: Jul 2015
Reputation: 9
Version: 1.4.2.141
Post: #3
RE: anyone can fix it?!
(09-29-2015 19:21 PM)gorinosho Wrote:  Use editor w/o logging.

Trimis de pe al meu VOYAGER2 DG310 folosind Tapatalk

This is going to sound really stupid.....but keep typing //xcfg and it will eventually open. I was having same issue but i just kept at it and it opened. Usually after 3 or 4 times. Worst was 8 times for me so far.
10-01-2015 02:36 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 




User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)