Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 56 Vote(s) - 3.3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
About l2 tower and mages
Author Message
diukas Offline
Goblin Grave Robber
*

Posts: 15
Joined: Apr 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.1.121
Post: #1
About l2 tower and mages
Hey guys i want to ask you how is possible using l2 tower client bot to use mage class if i try using skills in nuke tab its dont work. So i dont know how to make it work. I have OGG walker its simple, but in this l2 tower i dont find any tabs where i can put skills use in order.

I use l2 tower because that server have proctection from OGG walkers

Im playing at novaworld. Bot starts hard but its working he auto targ mobs but freezes.
this is dump


Attached File(s)
.log  GeneralDump, 3792, 2576, 20110407.010503-22607578.log (Size: 710.18 KB / Downloads: 93)
(This post was last modified: 04-07-2011 00:07 AM by diukas.)
04-07-2011 00:06 AM
Find all posts by this user
Thread Closed 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  l2 tower for l2 mid? peppe96 0 69 11-05-2017 14:32 PM
Last Post: peppe96
  L2 tower on E-global x3 Madionne 0 50 10-22-2017 20:58 PM
Last Post: Madionne
  l2 tower high five zpesiez 7 5,655 05-13-2016 13:21 PM
Last Post: pavelka99
  L2 tower connect -Infinity Odissey win 10 tutorial darkbee 6 2,055 05-09-2016 20:11 PM
Last Post: diegomadmax
  c6 tower protect d1mmka 2 820 04-03-2016 16:16 PM
Last Post: gamias1
  Tower Prenium manejo21 1 618 04-01-2016 12:31 PM
Last Post: Fox
  Version L2 Tower 1.4.2.142 fusk 1 1,192 12-09-2015 06:18 AM
Last Post: brandon419
  Alert message when starting l2 client (after deleting l2 tower) likeorange 0 413 12-03-2015 00:31 AM
Last Post: likeorange
  bypass tower in SmarthGuard ? alexandretower2015 0 1,431 11-25-2015 20:54 PM
Last Post: alexandretower2015
  l2woe - tower don't work urso110 0 426 11-23-2015 01:44 AM
Last Post: urso110



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)