Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 34 Vote(s) - 2.76 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
21-03
Author Message
SkuraSmile Offline
Goblin Grave Robber
*

Posts: 17
Joined: Mar 2012
Reputation: 0
Version: 1.4.1.81
Post: #1
21-03
Sorry for another post, but i got pretty same problem like week ago.
I deleted system folder, made update + repair, change new repaired system with http://www.2shared.com/file/oTo73uLn/System.html and selected l2.exe in l2 tower menu (after replace it with 2shared.com system).
The problem is-i can not log in, because of i get brown window "There was a problem when running GameGuard. Error code=610.
Sorry that i bother your head, but i simply do not know what to do now. Will be glad if someone can help me.

Regards, Lukas
03-21-2012 22:50 PM
Find all posts by this user
jptdarkness Offline
Elpy
*

Posts: 4
Joined: Dec 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.1.110
Post: #2
RE: 21-03
(03-21-2012 22:50 PM)SkuraSmile Wrote:  Sorry for another post, but i got pretty same problem like week ago.
I deleted system folder, made update + repair, change new repaired system with http://www.2shared.com/file/oTo73uLn/System.html and selected l2.exe in l2 tower menu (after replace it with 2shared.com system).
The problem is-i can not log in, because of i get brown window "There was a problem when running GameGuard. Error code=610.
Sorry that i bother your head, but i simply do not know what to do now. Will be glad if someone can help me.

Regards, Lukas

I have that problem to.
03-22-2012 00:00 AM
Find all posts by this user
Fox Away
Fraka-kaka-kaka-kaka-kow!
******

Posts: 5,611
Joined: Oct 2011
Reputation: -6666548
Version: 1.4.2.142
Post: #3
RE: 21-03
By replace you ment overwrite, or renamed (ex:system updated)the new updated system folder then copy the old one whit no overwrite popup


G2A is a fantastic web-store where you can buy games cheap (40%+ Discounts!)
[Image: uaFndGu.gif]
03-22-2012 06:39 AM
Visit this user's website Find all posts by this user
SkuraSmile Offline
Goblin Grave Robber
*

Posts: 17
Joined: Mar 2012
Reputation: 0
Version: 1.4.1.81
Post: #4
RE: 21-03
(03-22-2012 06:39 AM)Fox Wrote:  By replace you ment overwrite, or renamed (ex:system updated)the new updated system folder then copy the old one whit no overwrite popup

I mean crtl+c old system and paste to l2 folder. Than i agree to change folder "new system" for old system
Ok guys this is what i did and it works now- copy not a folder, but all files in "old system" and paste it to normal l2 system. You need to delete 3 more-gameguard.des gameguardt.des/det (do not remember) and gameguard folder.
Maybe it will help someone
(This post was last modified: 03-22-2012 09:46 AM by SkuraSmile.)
03-22-2012 09:16 AM
Find all posts by this user
bong Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 30
Joined: Dec 2011
Reputation: 1
Version: 1.4.1.85
Post: #5
RE: 21-03
the solution of copying a temporal system to get l2tower working on the current ( unsupported) version of the oficial servers, that fix has various problems like .. the custom html windows wont show (http://forum.l2tower.eu/showthread.php?tid=2783 for example), when we have hp settings turned on it keeps targeting self and others players pets, and also i seen that we cant use actions and skills of pets/summons ( example: tree of life cant get it to move ).

so any news on getting this working like it should with the lastest version of the game?
03-22-2012 10:06 AM
Find all posts by this user
lqlqdodo Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 28
Joined: Nov 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.2.132
Post: #6
RE: 21-03
i still use the old system folder.
for last maintence and got no problem
03-22-2012 14:10 PM
Find all posts by this user
Fox Away
Fraka-kaka-kaka-kaka-kow!
******

Posts: 5,611
Joined: Oct 2011
Reputation: -6666548
Version: 1.4.2.142
Post: #7
RE: 21-03
Told them not to overwrite and rename the updated system before copy the old one. But it's pointless


G2A is a fantastic web-store where you can buy games cheap (40%+ Discounts!)
[Image: uaFndGu.gif]
(This post was last modified: 03-22-2012 14:14 PM by Fox.)
03-22-2012 14:13 PM
Visit this user's website Find all posts by this user
alternativa360 Offline
Ratman Chieftain
*

Posts: 28
Joined: Mar 2012
Reputation: 4
Version: 1.4.1.108
Post: #8
RE: 21-03
Hey guys!

FISRT IF MY COMMENT ABOUT OTHER SOFTWARE IS ILLEGAL HERE, PLEASE REMOVE IT! I JUST WANT TO SHARE MY TIP BECAUSE THIS FORUM GIVES ME A BIG HELP. IF I'M WRONG, I'M SO SORRY ABOUT THAT.

Ok, lets go...
Since the last update i noticed that some ppl had problem to bot.
I did some tests and this update realy crashout, and i could't bot anymore.

So i found a easy way to make the bot work without problem of GG.
No dsetup.dll need and other things.

Here we go:
===================================================
1 - Just Google "L2Tower FAPSTER 2.19", download it. I won't put links, sorry. (We'll need L2Tower.exe IG to disable GG)

2 - When ready, change the file l2.bin in your system to l2.exe. (This way we don't need to run L2 with launcher)

3 - Open the L2Tower.exe that you'd downloaded and make sure the two options are checked and change the path to l2.exe > Now click RUN.

4 - After the screen loggin ready, now run l2tower and make inject process!!

GG ! =D

===================================================


Now you can continue to bot without problem.
Wink Sorry my bad english!
Maybe this could help someone!
(This post was last modified: 03-22-2012 22:09 PM by alternativa360.)
03-22-2012 21:36 PM
Find all posts by this user
amiroooo Offline
Beta Tester

Posts: 1,270
Joined: Sep 2011
Reputation: 412
Version: 1.4.2.142
Post: #9
RE: 21-03
(03-22-2012 21:36 PM)alternativa360 Wrote:  Hey guys!

FISRT IF MY COMMENT ABOUT OTHER SOFTWARE IS ILLEGAL HERE, PLEASE REMOVE IT! I JUST WANT TO SHARE MY TIP BECAUSE THIS FORUM GIVES ME A BIG HELP. IF I'M WRONG, I'M SO SORRY ABOUT THAT.

Ok, lets go...
Since the last update i noticed that some ppl had problem to bot.
I did some tests and this update realy crashout, and i could't bot anymore.

So i found a easy way to make the bot work without problem of GG.
No dsetup.dll need and other things.

Here we go:
===================================================
1 - Just Google "L2Tower FAPSTER 2.19", download it. I won't put links, sorry. (We'll need L2Tower.exe IG to disable GG)

2 - When ready, change the file l2.bin in your system to l2.exe. (This way we don't need to run L2 with launcher)

3 - Open the L2Tower.exe that you'd downloaded and make sure the two options are checked and change the path to l2.exe > Now click RUN.

4 - After the screen loggin ready, now run l2tower and make inject process!!

GG ! =D

===================================================


Now you can continue to bot without problem.
Wink Sorry my bad english!
Maybe this could help someone!

i tested it and its working , although im not aware of the way they emulating gg i hope that doesnt send any old gg packets, it would be obvious then.
03-22-2012 23:58 PM
Find all posts by this user
ClockMan Offline
All Mighty
*******

Posts: 2,883
Joined: Jan 2011
Reputation: 497
Version: 1.4.3.143
Post: #10
RE: 21-03
I didn't tested fully, that PIN is sux.... Only injection but do like this:
1. remove game guard folder & gameguard.des
2. copy l2.bin to l2.exe
3. replace dsetup.dll with this: wildcard_ct2_5.rar - GameGuard Disable Dll ( wildcard ) for CT2.5 - CT2.6 (download from Fyyre webpage: http://fyyre.ivory-tower.de/)
4. Run L2
5. Login and inject bot or inject bot then login...

[Image: owner.gif]
03-23-2012 00:55 AM
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 




User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)