Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1.4.2.136
Author Message
ClockMan Offline
All Mighty
*******

Posts: 2,883
Joined: Jan 2011
Reputation: 497
Version: 1.4.3.143
Post: #1
1.4.2.136
  • Align to new version of L2.
  • Added subSkillLevel to Skill class

[Image: owner.gif]
07-16-2015 19:33 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
amiroooo Offline
Beta Tester

Posts: 1,270
Joined: Sep 2011
Reputation: 412
Version: 1.4.2.142
Post: #2
RE: 1.4.2.136
subSkillLevel doesn't seem to be working : (GetSkills():FindById(11068)).subSkillLevel ;
07-16-2015 20:05 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
ClockMan Offline
All Mighty
*******

Posts: 2,883
Joined: Jan 2011
Reputation: 497
Version: 1.4.3.143
Post: #3
RE: 1.4.2.136
it get data from skills menu, anyway I will check this

[Image: owner.gif]
07-16-2015 22:04 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 




User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)