L2Tower Discord Let's keep the community alive with discord. Discussions about plugins and scripts L2Tower Discord

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[ CPU USAGE DISCUSSION ]
Author Message
benbt91 Offline
VIP Member
***

Posts: 694
Joined: Mar 2012
Reputation: 47
Version: 1.4.3.143
Post: #31
RE: [ CPU USAGE DISCUSSION ]

i have same problem before .
Way fix :
1/ re-install lineage2
2/ del old floder u did setup lineage2 ( Dell all ) and copy the Original ( if u have copy to another floder before u use it )
if work rep me Big Grin
12-30-2013 18:56 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
demigod123 Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 12
Joined: Nov 2013
Reputation: 0
Version: 1.4.1.116
Post: #32
RE: [ CPU USAGE DISCUSSION ]

With other updates i used to run 15+ clients easy, now with the latest update there is some kind of memory leak? cpu @ 100% after 4+ clients.

i5 750k
6950 Ati
8gig ram

any update on this? there are more like me
12-31-2013 01:46 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
angelychris Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 100
Joined: Dec 2012
Reputation: 8
Version: 1.4.2.140
Post: #33
RE: [ CPU USAGE DISCUSSION ]

quick question guys: does a lower TPS affect how quickly your party kills? ==> lower exp/sec?
12-31-2013 09:22 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Onomatopeja Offline
VIP Member
***

Posts: 338
Joined: Sep 2011
Reputation: 34
Version: 1.4.2.142
Post: #34
RE: [ CPU USAGE DISCUSSION ]

if u have higher TPS ur window working more like "LIVE WINDOW" if u have less its making actions slowly... so ur bot dont act like n00b doing skills with 0,5-1s delay.
12-31-2013 10:09 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
negru111 Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 77
Joined: Nov 2013
Reputation: 0
Version: 1.4.2.135
Post: #35
RE: [ CPU USAGE DISCUSSION ]

(12-31-2013 10:09 AM)Onomatopeja Wrote:  if u have higher TPS ur window working more like "LIVE WINDOW" if u have less its making actions slowly... so ur bot dont act like n00b doing skills with 0,5-1s delay.

what means TPS and how u set?
12-31-2013 11:04 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
caramelito1980 Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 125
Joined: Jun 2013
Reputation: 9
Version: 1.4.2.141
Post: #36
RE: [ CPU USAGE DISCUSSION ]

@ negru11 page 2 post number 11
12-31-2013 12:13 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
multiboxingtoon Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 179
Joined: Sep 2013
Reputation: 16
Version: 1.4.2.142
Post: #37
RE: [ CPU USAGE DISCUSSION ]

I think I have found out my random dc problem (I am not sure if this apply to everyone).

I run 2 bot groups. 7 clients and 6 clients. At first I use the old pc with windows 7 to run the 6 clients group and the new pc With window 8 i just bought to run the 7 clients group. Old pc used up to 80% CPU and new pc only used 50%. Somehow my new pc keep getting 1 client disconnected every few hours and my old pc run forever without any dc. So I just tested and switch the old pc to run 7 clients and the new pc run 6. The old pc had been running 2 days without dc and my new pc 1 client disconnected after 12 hours. It does improved in time length. In conclusion, anyone with random dc, are you using window 8?

I am not computer expert, just want to share my experiment to those who may know how to fix.
12-31-2013 16:28 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Grond Offline
The Wolf's Head
**

Posts: 91
Joined: Sep 2011
Reputation: 65
Version: 1.4.2.142
Post: #38
RE: [ CPU USAGE DISCUSSION ]

(12-31-2013 09:22 AM)angelychris Wrote:  quick question guys: does a lower TPS affect how quickly your party kills? ==> lower exp/sec?


I tested this some days ago with my 95 bot grp. Used /statistics plugin to calculate xp/sec for 2hours with TPS=5 and then TPS=20.

TPS=5 got ~300,000 xp/sec
TPS=20 got ~360,000 xp/sec

Also TPS=5 had much lower monsters killed... but i don't remember numbers.

So yeah I set my TPS back to 20 because CPU isn't really problem for me... my physical memory maxed out with 16-17 clients.

+2 me if I helped you.

Successful trade with:
DK1

Death of L2
(This post was last modified: 01-01-2014 01:41 AM by Grond.)
01-01-2014 01:36 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
bogdanel Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 89
Joined: Jul 2013
Reputation: 1
Version: 1.4.2.138
Post: #39
RE: [ CPU USAGE DISCUSSION ]

kill me QQ look how much RAM eat my char's :|
is this normaly?Sad


Attached File(s) Thumbnail(s)
   
(This post was last modified: 01-06-2014 15:50 PM by bogdanel.)
01-06-2014 15:49 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Onomatopeja Offline
VIP Member
***

Posts: 338
Joined: Sep 2011
Reputation: 34
Version: 1.4.2.142
Post: #40
RE: [ CPU USAGE DISCUSSION ]

its normal, its starting with 500 ram on my pc and after 12h its using 1gb ram
01-06-2014 15:56 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  How to reduce RAM usage? astalavista 12 8,288 03-09-2018 10:31 AM
Last Post: ovioneson
  CPU usage multiboxingtoon 0 1,410 11-20-2015 23:03 PM
Last Post: multiboxingtoon
  RAM usage multiboxingtoon 4 2,567 09-29-2015 01:03 AM
Last Post: Fox
  Skill usage shown in white. testforl2 1 2,232 02-28-2014 03:17 AM
Last Post: Fox
  Increase usage of RAM after Valiance.? Blimpador 3 2,993 12-18-2013 09:22 AM
Last Post: xxmonti
  Elixir usage ryhoo 0 1,782 04-27-2012 11:32 AM
Last Post: ryhoo



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)