Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 11 Vote(s) - 2.55 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zapisywanie ustawień
Author Message
Dydol Offline
Elpy
*

Posts: 3
Joined: Dec 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.2.133
Post: #1
Zapisywanie ustawień
Czy jest jakiś sposób na to, aby ustawienia na danej postaci zapisac recznie ? Czy dzieje sie to tylko i wylacznie automatycznie ? A jesli tak, to gdzie moge skasowac dotychczasowe ustawienia zeby zrobic miejsca dla nowych ?
12-11-2011 20:26 PM
Find all posts by this user
ClockMan Offline
All Mighty
*******

Posts: 2,883
Joined: Jan 2011
Reputation: 497
Version: 1.4.3.143
Post: #2
RE: Zapisywanie ustawień
folde config, komenda .save i gui /gcfg

[Image: owner.gif]
12-11-2011 20:45 PM
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 




User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)