Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 4 Vote(s) - 2.25 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Word "BOT" with underline on PM?
Author Message
EduardoMaia Offline
Goblin Grave Robber
*

Posts: 19
Joined: Sep 2012
Reputation: 1
Version: 1.4.1.106
Post: #1
Exclamation Word "BOT" with underline on PM?
[Image: 1ni1O]
Look at the screenshot and say me if it happen with you to...
11-07-2012 03:07 AM
Find all posts by this user
Fox Away
Fraka-kaka-kaka-kaka-kow!
******

Posts: 5,627
Joined: Oct 2011
Reputation: -6666548
Version: 1.4.2.142
Post: #2
RE: Word "BOT" with underline on PM?
Check your chat system settings you have word detect on bot


G2A is a fantastic web-store where you can buy games cheap (40%+ Discounts!)
[Image: uaFndGu.gif]
11-07-2012 11:32 AM
Visit this user's website Find all posts by this user
EduardoMaia Offline
Goblin Grave Robber
*

Posts: 19
Joined: Sep 2012
Reputation: 1
Version: 1.4.1.106
Post: #3
RE: Word "BOT" with underline on PM?
ohh i know the problem hahaha is because i have the word BOT on my Keyword Filtering Big Grin
hahha sorry for this inutil post!
11-07-2012 11:37 AM
Find all posts by this user
NaoJogoMais Offline
I'm Watching You!
**

Posts: 924
Joined: Oct 2012
Reputation: 194
Version: 1.4.2.132
Post: #4
RE: Word "BOT" with underline on PM?
¬¬

.


[ RETIRED ]
...from retail!



[Image: 201628.png]
11-07-2012 18:00 PM
Find all posts by this user
Thread Closed 




User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)