Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
t en vrijwel geen water vasthoudt.
Author Message
caicai2017 Offline
Seer of Hallate
**

Posts: 109
Joined: Jan 2019
Version: None
Post: #1
t en vrijwel geen water vasthoudt.

Nike is benaderd voor commentaar. Deze zomer Adidas ZX 700 Mujer verschijnen de iconische vleugels van Nike, de godin van de overwinning, op voetbalvelden Adidas Superstar Mujer over de hele wereld op Nike's Victory Pack. Elke schoen in de verpakking - de eigenschappen Adidas NMD Mujer Mercurial, PhantomVSN, PhantomVNM en Tiempo - een met de hand geschetst vleugelpatroon met scherpe geometrische hoeken, metaforisch bedoeld voor veelzijdige spelers. De Armory Blue-tint van de laarzen is ge?nspireerd op het prismatische licht dat door de glazen en ijzeren piramide van het Louvre in Parijs gaat (thuisbasis van het iconische Nike-beeldhouwwerk). De Hyper Crimson-accenten brengen een vrolijk randje rondom de Swoosh-omtrek, waardoor een koperen vlek ontstaat die flitst wanneer de laars door het licht beweegt.
Een klein lipje op de tong van elke laars is voorzien van het klassieke Nike Futura-logo en de woorden "THE GODDESS OF VICTORY." De enige Nike Air Max 270 Mujer platen presenteren een subtiel iriserend effect, dat doet denken aan beelden als ze Nike Air Max 270 Womens ouder worden.
De laarzen zullen tijdens de laatste wedstrijd van het Europees kampioenschap Nike Air Huarache Femme dames op het veld debuteren en zullen deze zomer worden gedragen tijdens het belangrijkste wereldkampioenschap voetbal voor dames. Met de naderende Nike Marathon 2019 (3 ??maart) heeft Nike Harajuku details bekendgemaakt over de komst van een nieuwe colorway, gedomineerd door tonen van paars en zwart. Het silhouet is uiterst beperkt en kopers zullen een kans hebben om te verwerven, alleen als ze zijn geselecteerd via een loterij. De belangrijkste details zijn echter dat kopers moeten kunnen aantonen dat zij inderdaad marathonlopers zijn.
Volgens de website van Nike Japan moeten de potenti?le kopers die zijn gekozen, bewijzen dat ze een volledige marathon hebben Adidas Superstar Mujer gelopen, ongeveer 26 mijl, in drie uur of minder, ergens na de sluiting van de Tokyo Nike Air Max 270 Mujer Marathon. Interessant is dat Nike Japan niet precies heeft onthuld hoe zij de benodigde Nike Air Max 95 Femme informatie zullen extraheren. Zodra de regels zijn vervuld, krijgen klanten de kans om de Nike Air Max 90 Femme sneakers te kopen.
Blijf op de hoogte voor meer details en bevestiging. Nieuw ge?nnoveerd Flyprint-3D-bovenwerk met prestatieprint dat meer ademend vermogen biedt en vrijwel geen water vasthoudt. Het model is gecombineerd met een koolstofvezelplaat van volledige lengte en een dikke signature NikeZoomX tussenzool die uitstekende ondersteuning en comfort biedt. De Swoosh heeft afgelopen april officieel de Nike VaporFly Elite Flyprint 3D onthuld voor de 2018 London Marathon en wordt de snelste genoemd 3D-geprinte sneaker ooit, ontwikkeld in samenwerking met de wereldberoemde Keniaanse marathonloper, Eliud Kipchoge.
04-11-2019 08:14 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Photo Feoh SS - Elemental Storm (water) Vympel777 4 1,307 05-31-2015 22:51 PM
Last Post: HabibyUser(s) browsing this thread: 1 Guest(s)